Paul Wall přijede do Prahy

Paul Wall přijede do Prahy

11. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Znáte - What it do, What it do? Autorem této legendární hlášky je právě houstonský player Paul Wall! Vyrůstal v H-Townu, od dětství se znal s Chamillionairem a tento vztah vyústil ve spolupráci a oba začínající rappaz spolu založili svoji první kapelu.
Vystupovali na festivalech a začali tvrdě pracovat na svym fameu. Paul pracoval pro labely a různé firmy jako promotér a organizátor shows, podílel se na zařizování koncertů southern rapperů. Jako DJ vydal několik mixtapů a produkoval spousty mixtapes ve stylu "Screwed and Chopped". Hojně se věnoval hraní po klubech, kde se osvědčil jako vynikající party DJ. Jeden večer, když Cham spolu s Paulem dělali promo svýmu projektu, potkali v klubu respektovaného DJe, "Michael 5000 Watts"e, okamžitě za ním naběhli a dohodli se na promování jeho labelu "SwishaHouse Records", následuje freestyle ve studiu v návaznosti na vystoupení v show na lokálním rádiu, kterou uváděl právě DJ Michael 5000 Watts. Tomu se freestyly natolik líbily, že je neváhal použít na svoje mixtapes a z první rádiové freestyle session udělal pravidelnou záležitost. Street credit obou rappaz je náhle na rychlé cestě nahoru, Paul Wall a Chamillionaire se stávají oficiálními členy seskupení "SwishaHouse", jehož krédo zní: "Major without a major deal", což mluví, myslím si, za vše.

Paul Wall

Po prvním albu "Chick Magnet", které vyšlo na nezávislém labelu, následuje první major deal a přichází výtečná a u nás asi nejznámější deska - "The People´s Champ". Po množství mixtapes a několika nezávislých releasech se tedy představuje Paul Wall se svojí vybroušenou lyrikou v nejlepší formě, kdo neslyšel tuto desku, nechť si ji okamžitě koupí, je to opravdu nádherný poslech. Paul byl "tippin on 4-4s", v megahitu "Still Tippin" spolu se Slim Thugem a Mike Jonesem, řídil pomalu s Kanye Westem na "Drive Slow", jeho držka zářila jak discoball v notoricky známém klubovém bangeru, Nellyho pecce "Grillz", mimochodem nominované na cenu Grammy, ke konci roku 2005 jeho slow-drive hymna "Sittin Sideways" zněla z každýho auta v Houstonu. Přestože jeho lyrics jsou nyní více elegantní, Paul rozhodně nezapomíná na svoje kořeny. Jak sám říká, je důležité pořád zůstávat sám sebou. Je mu vlastně jedno, jakého úspěchu dosáhl, s kým kdy spolupracoval, kam daleko došel, kolik alb prodal, jaké množství nominací a potažmo ocenění získal. Nejdůležitější je pro něj zústat sám sebou, podle jeho blízkých přátel je stejný jako před pěti lety, žádné známky namyšlenosti nebo jiných hvězdných manýrů, ačkoliv peněz zarobil vskutku velkou hromadu. Důkazem jeho nadhledu budiž poslední LP, s názvem "Get Money, Stay True", od prvního singlu Break Em Off feat.Lil Keke až do Dupriho hitu I´m Throwed. Opět nekompromisní deska.

Paul Wall je rovněž úspěšným obchodníkem. Vlastní firmu na výrobu tolik oblíbených "Grillz", tenhle biz lokálně vynáší nezanedbatelné částky, Paul je samozvaným "platinum-toothed" hustlerem z Houstonu. Jedinečná možnost vidět v současnosti jednoho z nejlepších southern rapperů, baller Paul Wall přijíždí do Prahy se svým stylem, ukázat všem, jak se grinduje v ulicích H-Townu!! Po Get Crunk Tour, které se účastnili Dj PhingaPrint a Mc Kamikaze (Jackson, Mississippi), je tato show další ukázkou výborného southern stylu, troufám si konstatovat, že hvězdu takového formátu, jakou určitě Paul Wall je, jsme v naší zemi ještě neměli šanci vidět.

Cena do konce října: 290 Kč + poplatky.
Cena do konce listopadu: 390 Kč + poplatky.
Cena do 5. prosince: 450 Kč+ poplatky.
Cena na místě: 490 Kč
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CRUNK JACKPOT ALLSTARS

Středa 5. 12. 2007
Vstup: Předprodej 290/390 Kč, na místě 490 Kč
Vystupují:
Paul Wall, Abdul 52, Double J, Brainy Thug, Aphect
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika