Cobra Killer na podzimním o2 SázavaFestu

Cobra Killer na podzimním o2 SázavaFestu

14. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na jaře zasel, v létě obdělával a na podzim sklízí bohatou úrodu. Sázavafest přichází tradičně se svou podzimní přehlídkou toho nejlepšího z naší i zahraniční klubové scény. Netradiční je ale doba trvání festivalu - ta se poprvé v historii rozšiřuje z jednodenního veselí na dvoudenní. Každý den bude dýchat jinou atmosférou, jinou hudbou.
Elektronická a elektro-clashová hudba se prostorem Abatonu rozline v pátek 9.11. Kromě jedničky v tomto oboru u nás, Moimir Papalescu & The Nihilists a dalšího Papalescu projektu Magnetik, se představí i jihočeští Love Gangsters. Hřebem pátečního večera ovšem budou dvě evropské špičky: divoženky Cobra Killer (DE) a výstředníci Lola Angst (DE), jejichž již tak živé vystoupení „dooživí“ dvě tanečnice.
 
Tento den si ale užijí i milovníci kytarové scény, které snad uspokojí naši drazí světoběžníci Sunshine, doplnění americkou partičkou Coulter. Pozadu nezůstanou kytarovky Landmine Spring, Toxique, Living Room a Panama. Za objevy sezóny, které si budeme moci vychutnat, lze označit písničkářku se švédskými kořeny Veroniku Padillu a instrumentální trio Sunflower Caravan.

cobra killer
 
Kytarovky přecházejí i do následujícího sobotního podvečera a večera. Českou republiku zastoupí The Prostitutes, jesenická stálice Priessnitz, Rybičky 48 nebo The Slots. S americkým přízvukem promluví kapela Air Fare (jejich vystoupení začíná v sobotu již od 15:40, tak si ho nenechte ujít).
 
Větší část sobotního večera bude věnována hlavně vyznavačům rytmů reggae a ska – publikum rozjaří naše legendy Schodiště a Švihadlo a nové objevy Mr. Cocoman & Solid Vybez a Dub In Da Trip. Zahraniční reggae bude reprezentovat rakouská reggae stálice Dubblestandart.
 
Silnou sestavu nabídne i ska music: Tleskač z Plzně, The Chancers, Prague Ska Conspiracy či Basta Fidel. Publikum přimějí k tanci a poslechu i slovenští Ska 2 Tonics, ostatně ze Slovenska přijede i kytarový objev Lavagance. Příjemným zpestřením sobotního odpoledne bude vystoupení funky formace Sly Rabbits, která právě vydala svou debutovou desku There´s No Life Without Ideals.

Brány festivalu se otevřou v pátek 9.11. v 16 hodin, v sobotu 10.11. již v 15 hodin. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji ve všech předprodejních sítích. Dvoudenní vstupenka je za 330,- Kč + poplatky, na místě pak bude vstupné na každý den za 300,- Kč.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PODZIMNÍ SÁZAVA FEST

Pátek 9. 11. 2007 až Sobota 10. 11. 2007
Vstup: Předprodej dvoudenní za 330 Kč, na místě jednodenní za 300 Kč
Vystupují:
Pátek: Moimir Papalescu & The Nihilists, Magnetik, Love Gangsters, Cobra Killer (DE), Lola Angst (DE), Sunshine, Coulter, Landmine Spring, Toxique, Living Room a Panama, Veronika Padilla, Sunflower Caravan. Sobota: The Prostitutes, Priessnitz, Rybičky 48, The Slots, Air Fare, Schodiště, Švihadlo, Mr. Cocoman & Solid Vybez, Dub In Da Trip, Dubblestandart, Tleskač, The Chancers, Prague Ska Conspiracy, Basta Fidel, Ska 2 Tonics, Lavagance, Sly Rabbits.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika