Teebee a Calyx v listopadu na Take Control

Teebee a Calyx v listopadu na Take Control

14. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský producent Calyx zavítal na Take Control na jaře roku 2006, kdy byla tato oblíbená drum & bassová noc ještě v plenkách a norský mág Teebee ji poctil svou návštěvou letos v únoru, kdy už chodila velmi obstojně. Oba dva se na Take Control vracejí v pátek 16.11.
Už tou dobou všichni fanoušci netrpělivě očekávali nové album Anatomy, které slibovalo výsledek studiové spolupráce Calyxe & Teebeeho. Album je venku a všichni se teď mohou těšit na 16. listopad, kdy nám ho oba pánové představí osobně v rámci Momentum label night na jubilejní desáté Take Control.

Calyx je známý jako dvorní producent labelu Moving Shadow, největší pozornost na sebe ale upoutal až v roce 2005 albem No Turning Back. Teebee platí za jednoho z prvních mimoanglických producentů, který na ostrovech prorazil a pokořil britskou hegemonii. Majitel vydavatelství Subtitles - jednoho z nejprestižnějších labelů na scéně – už v Čechách několikrát zahrál a díky svým propracovaným a promyšleným setům patří k nejžádanějším jménům mezi většinou fanoušků.

Zahraniční hosty doplní legendární DJ a moderátor Radia 1 Stanzim a členové Take Control teamu: IM Cyber, Suki a Bifidus Aktif. Breakbeatová stage přinese sety od DJs Voity a Ottomana. Více informací o této akci naleznete na www.takecontrol.cz.

Vstupenky zakoupíte již nyní v předprodejní síti Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za cenu 200 Kč (plus poplatky předprodejce) nebo v TSP Records (Školská 26) a Growshopu (Bořivojova 95). Cena lístku na místě bude 250 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 16. 11. 2007
Vstup: Předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Teebee, Calyx,Stanzim, IM Cyber, Suki, Bifidus Aktif, Voita, Ottoman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika