Von Dutch opening Meccamix

Von Dutch opening Meccamix

16. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Spojením jednoho z nejvyhlášenějších pražských večírků klubu Mecca a unikátní módní značky vzniká koncept – Von Dutch opening Meccamix party.
To je party, na které se snoubí ta nejvyšší kvalita současné světové taneční scény s módními výstřelky, exkluzivní fashion show, stylovými dekoracemi, neodolatelnými tanečnicemi z Ibizy a originální světelnou show.

U příležitosti otevření oficiálního Von Dutch Storu v Praze ( Jindřišská 7, Praha 1 ), se uskuteční módní přehlídka této značky u nás. Vychutnat si tak budete moci novou kolekci této luxusní značky. Přehlídku uvede Filip Trojovský a na molu se představí celá řada známých osobností jako zpěvák Sámer Issa, plyšák z VyVolených – Karel Frýd anebo finalistka Miss Martina Dvořáková.

Pro takovou příležitost jsme se rozhodli znovu pozvat jednu z nejzásadnějších ikon britské taneční scény, která ohromila publikum na posledních narozeninách Meccamixu – DJ Steve Smart ( Big Star Records, UK ). Steve je bez přehánění po Petu Tongovi nejznámější britský radiový DJ a moderátor v oblasti taneční hudby ( www.totalkiss.com ). Hvězdy jako Fatboy Slim, DJ Sasha, Paul Oakenfold, Darren Emerson, David Morales nebo Masters at Work jsou jeho pravidelnými hosty. Steve je ten člověk, který v pátek v podvečer radí celé Británii kam jít za zábavou, která skladba teď právě nejvíc frčí a naopak, která je over.

Stevovo vystoupení podpoří nejlepší čeští DJs jako Kuba Soulcheck a mladý talentovaný DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SElectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MECCAMIX

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: online předprodej 250 Kč, na místě 450 Kč, VIP 490 Kč
Vystupují:
dj Steve smart, Kuba Soulcheck, Marty Crow, djs Bon Finix & Scar Coke
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika