Tvyksovy 33. narozky na 3. Boom Bang Baby!

Tvyksovy 33. narozky na 3. Boom Bang Baby!

24. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na třetí vydání celoročního festivalu Boom Bang Baby! přijede žhavé skotské duo Dolby-Anol. Letos už dvakrát předvedli své jedinečné vystoupení na světově známém večírku Nag Nag Nag. Určitě si nenechte ujít vycházející hvězdy, které měly možnost zahrát po boku 2manyDJs, DJ Mehdi, Erol Alkan či Simian Mobile Disco.
Druhým, neméně významným hostem, jsou Franz & Shape, pocházející z prosluněné Itálie. Jejich skladby jsou plné zvuků prolínající EBM s novoromantickou vlnou Depeche Mode. Chystaný prosincový singl „Eyes Like Knives“, na vyhlášeném Headmanově labelu Relish, dostal nový kabát v podobě remixů amerických Motor a německého projektu D.I.M., který se představil na první Boom Bang Baby!  Večer obohatí residentní DJs Tvyks & The Voracious a společně s nimi milovník netradiční muziky DJ V!. Tvyks navíc oslaví na třetím díle Boom Bang Baby! své 33 narozeniny.

www.myspace.com/boombangbaby
www.myspace.com/franzandshape
www.myspace.com/dolbyanol
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Pátek 9. 11. 2007
Vstup: 300 Kč, 12 Euro
Vystupují:
Fanklub Deejays, franz & shape (relish rec., i), dolby-anol (tigerbass/uk), resident djs tvyks & the voracious, warm-up dj set – v!
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika