Druhá Manipulation proběhla v Rock Café

Druhá Manipulation proběhla v Rock Café

28. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na první večírek, který nesl název Manipulation Night vol.1 bylo možné zavítat v březnu. Kromě hostitelských Moimir Papalescu and The Nihilist bylo možné vidět a slyšet Take Death nebo povedené Warren Suicide z Německa. Pokračování úspěšné akce, tentokrát s podtitulkem „vol.2“ přesunuli pořadatelé z Akropole do Rock Café. Report by Hell.
Ve čtvrtek 25.10. tak uvítali The Nihilists v Praze několik pozoruhodných partiček. Večírek s trošku dekadentním nádechem zahájili hodně životem unavení a až cíleně znudění Climatizado, jejichž písně, jak oni sami tvrdí, o bohu, lásce a kurvách, byly na rozjezd trochu pomalé. Od mutací rock`n`rollu přesunuli, už pomalu plný sál, k robotí elektronice Magnetik. Tentokrát bylo duo Moimir Papalescu a Petr Van Krbec obohaceno o nového člena, který byl svojí hranatostí dostatečně dobře laděn do kraftverkovské vizualizace šmrnclé Čapkovým R.U.R.

manipulation

Samozřejmě by to nebyli členové Manipulation Records, aby si na svůj večírek nepozvali zahraničního hosta. Tentokrát sáhli hluboko do anglické elektro-grunge-punkové scény a vylovili tříčlenou kapelu The Monster Army. Tihle hoši předvedli show, při které jste měli pocit, že rozhodně nejste v tomto čase na tomhle místě, ale někde v sedmdesátých letech v New Yorku, v nějakém hodně punkovém doupěti. Instrumentálním složením ale zcela poplatní součastnosti. Kytara, zpěv, elektrické bicí a kamarád počítač, který prostě umí hrát. Rozhodně opravdu luxusní zážitek.

Místo uprostřed pod pódiem je vždycky určeno pro ty otrlejší, tancechtivé a divočejší jedince, ale zde bylo opavdu protivné publikum. Když už pogo, tak pořádné a ne šťouchat ostatní lokty do břicha…to se prostě nedělá.

manipulation

Jako poslední „živá“ kapela vystoupili hostitlé, tedy Moimir Papalescu and The Nihilists. Jejich koncert byl povedenou třešničkou na dortíku přetékajícím nemravným rock`n`rollem, despektem a lhostejností, které se halilo do skvělé nálady. Večírek ukončili The Models Djs a DJ Johnny Inferno, který hrál už během pódiových přestav aparatury. Skvělá akce na celou noc. Snad není víc co dodat. Můžeme být jen zvědaví, čím nás překvapí Manipulation Night vol.3.

Fotoreportáž z akce již brzy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MANIPULATION NIGHT VOL.2

Čtvrtek 25. 10. 2007
Vstup: online předprodej 160 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
moimir papalescu & the nihilists, magnetik, climatizado + special guests, afterparty: johnny inferno, the models
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika