Deváté narozeniny Climaxu

Deváté narozeniny Climaxu

12. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Nejdéle fungující pravidelná klubová noc v Roxy oslaví své 9. narozeniny! Jedním z hlavním gratulantů bude skladatel, producent, autor mnoha remixů a v první řadě jedinečný dj Olav Basoski - houseová legenda z Holandska.
Olav Basoski se s hudbou narodil a hudbou žije, …tak by se dalo charakterizovat jeho profesní CV jednou větou. Jeho rodina byla hudebně založená, což zajisté napomohlo k tomu, aby už v patnácti letech začal s dingem. V roce 1987 si kupuje první nahrávky a vlastní elektronické „nářadíčko“ a začíná realizovat svou tvorbu. O devět let později už se z něj stává pan „někdo“ a jeho umění za gramafony a jedinečné tracky sklízejí úspěch na celé houseové scéně. Do Olavova remixérského archivu spadají např. Moby, Pulp Victim, James Brown, Frankie Goes To Hollywood, Phats & Small, U96, Mirwais, Bob Marley, JX, Apollo 440 a další. To, že jeho tvorba je stále na vrcholu, dokázal jeho Waterman (2005), který vyšel ve 25 zemích a dosáhl na nejvyšší příčky hudebních žebříčků. O dalších novinkách se můžete dočíst více na jeho www stránkách (www.olavbasoski.nl), a to třeba o novém labelu Surplus nebo o projektu Nu generation oldskool muggas, který vychází na vlastním labelu Rootz Records, v kterém si klade si za cíl upozornit na nové talenty. K dispozici je i kompletní diskografie a mnoho ukázek z jeho skladeb.

Climax bez rezidenta Chrise Sadlera, to by bylo asi jako gramec bez přenosky. Tentokráte si pro vás Chris připravil i jednu hudební nadílku navíc, kterou poctíme prvních 100 návštěvníků. Jedná se o mixované CD, které mapuje svým záběrem devět let této jedinečné klubové noci. Slavit na hlavním pódiu budou také Texx & P@co, v chilloutu pak Nick Robertson (brownswood djs, FYE) & Tall.

Narozeninově bude „naladěn“ i náš klub. Lasery, plasma projekce, světelný park, dekorace, nové projektory …to vše máme připravené tak, jak se na správnou oslavu sluší a patří! Vstup na sobotní mejdan je do 23:00 za 170czk, později za 220,-. Začátek klasicky ve 22:00.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX - 9.VÝROČÍ

Sobota 17. 11. 2007
Vstup: Do 23:00 vstup 170Kč, po 23:00 vstup 220Kč
Vystupují:
Special guest: Olav Basoski (rootz records, nl) Resident dj Chris Sadler (chrissadler.com) Guest djs: Texx (techno.cz) & P@co (djpaco.cz) Chill out djs: Nick Robertson (brownswood djs, FYE) & Tall
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika