Na Vibe v sobotu do Meccy

Na Vibe v sobotu do Meccy

04. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další zastávkou VIBE při cestě po Tanečním Glóbu je Anglie, kde se podíváme do srdce Manchesteru. Tentokrát Vám přivezeme zbrusu nový talent Anglické scény, Chris Ibott vždycky miloval hudbu, už ve svých 13ti letech začal hraním na bubny a vystupováním po Anglii s kapelami.
Jeho láska k elektronické hudbě vzplála při studiích na Sheffieldské univerzitě, masivně ovlivněn umělci jako Orbital, Underworld, The Drum Club a DJi jako Laurent Garnier a Richie Hawtim. Jeho kariéra DJe započala v roce 1994 a poté v roce 2001 začal i svou vlastní produkci. Jeho prvotina, kterou produkoval spolu s Leiamem Sullivanem, skladba Fat Arp se loni dostala do první desítky Britského tanečního žebříčku a letos byly vydány mnohé jeho další skladby. Jeho DJ styl lze srovnávat např. s Markem Knightem a Tenem Veldenem a jeho růst bude na Anglické klubové scéně určitě nadále pokračovat.

Tradičně se k němu přidá VIBE resident Tripmain a pro začátek noci tu bude nová hvězdička Pražské klubové scény – Djka Katie, která začala s hraním teprve před několika lety, si podmanila undergroundovou scénu v barech jako Pekelnej, Chateau Rogue a dalších. a nedávno získala booking v klubech jako Duplex Most a Ministry of Fun Slovensko.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBE presents CHRIS IBOTT

Sobota 8. 12. 2007
Vystupují:
Djs Chris Ibott, Tripmain, Katie, Lumichell, L.P.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika