Svojšice 2005

Svojšice 2005

19. 07. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Oficiální vyjádření pořadatelů festivalu Svojšice 2005!!!
V neděli 17.7. odpoledne odjel ze Svojšického areálu poslední kamion a brány krásného amfiteátru se pro příznivce taneční huby opět na rok uzavřely. Jaké tedy byly letošní "Svojšky" z pohledu nás pořadatelů? Dobré, dokonce se nebojíme říci skvělé! Všichni zahraniční hosté dorazili v pořádku a podle reakcí všech se jim hrálo výborně. Ocenili vynikající technické podmínky, skvělý zvuk i světla, ale také pohodové zázemí. Toho hodně využívali, zejména pak samostatného baru v backstage, kde se většina z nich zdržela až do rána. To, že interpreti po skončení svých vystoupení neodjížděli do hotelu, ale zůstali s námi, je pro nás ta nejlepší pochvala a moc si toho vážíme.

Rádi bychom také poděkovali "těm nahoře" za perfektní počasí. I když návštěvníky v průběhu akce zchladil jeden krátký deštík, s připraveným zastřešením a nečekaně teplou nocí se to dalo bez problémů zvládnout.Dobrý zvuk ve všech stanech a na hlavní stage je vždycky jednou z našich hlavních priorit a podle ohlasů jsme svým slibům dostáli i letos. Posílený zvuk na hlavním pódiu byl skutečně prvotřídní a skvěle ho doplňoval bohatý světelný park s barevným laserem. Všechno ještě umocnil masivní grand support, který posloužil jako ochrana před deštěm i jako odrazová plocha pro světelné a laserové efekty. Na technické stránce festivalu si vždycky dáváme hodně záležet a letos to bylo určitě vidět a slyšet na první pohled/poslech.

Jedinými nedostatky byly z našeho pohledu dva krátké výpadky proudu na house stage a dlouhé fronty na pivo, za což se návštěvníkům upřímně omlouváme. Nikdy se nepovede všechno úplně na jedničku a máme alespoň příští rok co zlepšovat. Věřte nám, že se vždycky snažíme udělat pro vás maximum, ale přípravy takové akce jsou velmi náročné a chybička se občas vloudí.

Na závěr už jen zbývá poděkovat především vám, návštěvníkům, za vytvoření té nenapodobitelné a tradiční "svojšické" atmosféry, dále všem účinkujícím, partnerům, kamarádům, zkrátka všem, kteří nám pomáhali a drželi nám palce. Úplně poslední myšlenka patří Džejárovi, který je pod tímto vyjádřením podepsaný, ale kvůli zdravotním problémům s námi letos nemohl tu fantastickou noc zažít. Petře, myslíme na Tebe, máme Tě rádi, držíme všechny palce ať se brzy uzdravíš a moc Ti děkujeme. Bez Tebe by Svojšice nebyly a my to dobře víme.

Za tým pořadatelů
Agent a Džejár
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika