Kompletní line-up Aquaphonic Celebration

Kompletní line-up Aquaphonic Celebration

09. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Přinášíme ucelené informace o liberecké party Aquaphonic Celebration. V článku naleznete kompletní line-up obou stage, ceny vstupenek a také se dozvíte o dalších vychytávkách letošního ročníku.
Stalo se již tradicí, že povánoční období patří v Liberci party Aquaphonic. Letošní, již sedmé pokračování této pravidelné akce, letos pod názvem Kamikaze Strong Energy Celebration, se odehraje v pátek 28. prosince v originálních prostorách Výstaviště Liberec. Výběr místa není náhodný, neboť právě zde proběhl v roce 2004 nejúspěšnější ročník Aquaphonicu. „Sedmé narozeniny“ slibují návštěvníkům pořádný hudební mejdan s celou řadou „gratulantů“ z české i zahraniční taneční scény. Na severu tedy čekáme poslední letošní víkend pořádné horko.

Asi největší hudební změnou letos bude rozložení celé party. Zatímco na minulých ročnících se návštěvníci mohli bavit na jedné hlavní stage a menší d’n’b scéně, nabídne letos prostor Výstaviště dvě velká rovnocenná podia. Navíc k nim přibude oblíbený Red Zone chillout.

Na první scéně Rave.cz Hall, která se ponese ve stylu trance, progressive a techno, bude headlinerem výrazná postava novodobého evropského techna, Španěl Christian Wünsch. Jeho hutný techno sound je spojen především s labelem Tsunami. Zde vydal nejen celou řadu svých vlastních tracků, ale vyšly zde i některé dnes již legendární společné počiny Regise a Rumenige (za tímto nickem se skrývá slovenský DJ Toky). Christian svoji produkci obvykle prezentuje live s využitím notebooku a kontrolerů. K nekompromisnímu techno soundu patří již zmíněný slovenský DJ Toky, právě tomu bude patřit stage po vystoupení Christiana.

Lineupy Aquaphonicu se vyznačují hudební pestrostí a ne jinak tomu bude i letos. Prostor proto dostanou i styly jako je trance či progressive. Ty bude reprezentovat DJka a producentka LayDee Jane, která své úspěchy slaví například v Turecku nebo Číně. Live vystoupí i projekt Trancegate. Celou party bude otevírat královehradecký DJ Miquel a nad ránem vystoupí na severu oblíbený techno matador DJ Franke.

Tahákem Poslouchej.net Drum and Bass Hall bude polovina legendárního dua Bad Company. Z Londýna k nám totiž zavítá DJ Maldini. Pokaždé, když se v ČR objeví někdo z partičky Bad Company je automaticky korunován za krále večera. Komu by to nestačilo, může si na stejné stage počkat na vystoupení Katchy kterou podpoří MC Jacob, jehož hlas a parádní show znáte především ze skladeb a koncertů skupiny Skyline. Hudební lahůdkou bude i společný set IM Cyber a Akiry. V podkrkonoší se d’n’b opravdu daří a právě z tohoto podhoubí vzešel velmi talentovaný DJ Okan, který celý večer rozjede a zakončí. K odpočinku bude pro návštěvníky starší 18 let připraven Red Zone chillout.

Příjemným plusem party Aquaphonic 2007 – Kamikaze Strong Energy Celebration pak je mimořádně příznivá cena vstupného. Vstupenky budou k dostání výhradně na místě a do 22. hodiny budou za 230 Kč, po 22. hodině za 249 Kč. Všem návštěvníkům letošního Aquaphonicu nabízíme spoustu skvělé zábavy, muziky a zážitků.


Rave.cz Main Hall

Christian Wünsch (ESP)
LayDee Jane
Toky
Trancegate live
Miquel
Franke

Poslouchej.net Drum and Bass Hall

Bad Company (UK)
Katcha & MC Jakob
IM Cyber vs Akira
Okan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AQUAPHONIC CELEBRATION

Pátek 28. 12. 2007
Vstup: Do 22 hod. 230 Kč, poté 249 Kč
Vystupují:
Bad Company, Christian Wünsch, Toky, Trancegate, Miquel, Franke, LayDee Jane, Katcha vs Mc Jacob, Im Cyber vs. Akira, Okan
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

26. 12. 2007 | 14:16:20
+0 | -0

mazec

doufam ze to bude jeste lepsi nez minulej rok
Clode
11. 12. 2007 | 21:38:19
+0 | -0

Mejdaan

Hustej lajnap a rozumny vlezny. Tesim se zas po roce na sewer!!!
Lenka
10. 12. 2007 | 18:18:09
+0 | -0
Že jo;) Rozjedem to jak za mlada:)
Jedi
10. 12. 2007 | 16:29:38
+0 | -0
To je vskutku roztomilý line-up! :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika