Co vaši přátelé ocení...

Co vaši přátelé ocení...

17. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
(Komerční sdělení) Chcete vyvolat zapálenou diskuzi, opakované ochutnávání a vyhodnocování? Pak se seznamte s „Osmitisícovkou FS“…
Pokud hledáte něco, čím příjemně překvapit své přátele a známé, máme pro vás tip. Současně si můžete být jisti, že vyvoláte zapálenou diskuzi, opakované ochutnávání a vyhodnocování.

V těchto dnech přichází na český trh zcela nový produkt od společnosti Stock Plzeň. Možná si říkáte: „To zas bude jeden z těch likérů, kterých jsou v obchodech plné regály.“ Ale tentokrát se mýlíte. Fernet Stock 8000 představuje unikátní lihovinu nové generace. Provází ho přísně utajená receptura použitých bylin a koření a současně ho zdobí ojedinělý chuťový vjem, takzvaný H-efekt. O co se jedná? „Hold efekt“ neboli H-efekt je rozvinutí chuti ve dvou úrovních, kdy po ochutnání Fernetu Stock 8000 nejdříve ucítíte jemnost a čistotu chladného destilátu. Teprve pak pozvolna přichází lehký a příjemný dotek bylinné příchuti.

Dalším překvapením, které vyvolá řadu otázek a dohadů, je krystalická průzračnost nového Fernetu. Tento záměr se podařil díky unikátní technologii, umožňující převést tmavý bylinný macerát do podoby naprosto čirého destilátu. Speciální, technologicky dokonalá destilace v měděných nádobách dala vzniknout tomuto výjimečnému nápoji, který nese značku Fernet Stock, ale naprosto vůbec nevypadá, ani nechutná jako klasický Fernet.

kardamonBudete-li se chtít před přáteli blýsknout, můžete zmínit některé z koření, ukryté v této „Fernet osmitisícovce“. Celkově obsahuje 35 vzácných bylin a exotických koření. Kardamom, známý již starým Řekům a Římanům pro své afrodiziakální účinky, pochází z pohoří v Nepálu a v Indii. Patří mezi jedno z nejjemnějších a nejdražších koření na světě. Jalovec, jehož bobule jsou základem výroby ginu, byl dlouho spojován s rituální očistou. Koriandr znali a používali již staří Egypťané pro jeho příznivé působení na trávení. Anýz sehrává i v nepatrném množství důležitou roli při stimulaci chuťových pohárků, které se otevírají a čekají na další lahodné chuťové vjemy. Galgan, koření podobné zázvoru, pochází z Thajska a kromě povzbuzujících účinků je mu připisována i schopnost potlačovat rakovinu. Naleznete zde i pelyněk, který je zdrojem po desetiletí zakázaného alkaloidu „thujon“, známého jako základní složka absintu.

Nezbývá, než vám i vašim přátelům popřát příjemnou degustaci. A nezapomeňte při tom na jedinečný příběh, který tuto novou „Osmitisícovku“ provází!
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ozzby
18. 12. 2007 | 17:43:39
+0 | -0

ctenar

to bys uz tuplem nezkousnul, jako kluk, vid :-)
ctenar
18. 12. 2007 | 13:23:47
+0 | -0

reklamy na poslouchej.net...

za chvili tu budou reklamy i na damske vlozky, co? :-))))
Josifek
18. 12. 2007 | 09:28:32
+0 | -0

nebylo to tu uz?

Tak me tak napada jestli tenhle Fernet tu uz nebyl... Jinak uz sem ho kostoval a je to fakt dobry :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika