FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hodokvas hlásí první jména

Hodokvas hlásí první jména
06. 01. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Také slovenský multižánrový festival Hodokvas, který proběhne ve dnech 4. a 5. července na letišti v Piešťanech hlasí první jména letošního ročníku, a figurují v něm např. Monkey Business.
Kapelami ako Monkey Business, Lavagance, The Car is on fire, HC3, The Swan Bride a Punkreas odštartovali organizátori letného Hodokvasu predstavovanie programu na nový ročník populárneho hudobného festivalu. Letisko v Piešťanoch bude v dňoch 4. a 5. júla 2008 (piatok, sobota) znova patriť najlepšej hudbe a skvelej zábave.

Skupina Monkey Business sa na Hodokvas vracia po dvojročnej prestávke. Jedinečná česká kapela príde do Piešťan predstaviť nielen nový album Objects Of Desire And Other Complications, ale aj celkom novú koncertnú šou. V decembri absolvovali Monkey Business niekoľko koncertov v juhoamerickej Argentíne, kde zožali fenomenálny úspech. Zostava s kapelníkom Romanom Holým a dvojicou lídrov Matějom Ruppertom a Tonyiou Graves je pripravená roztancovať aj Hodokvas.

Skvelým reprezentantom domácej progresívnej scény bude aj v zahraničí čoraz známejšia skupina Lavagance. S novým albumom Orthodox Experience (voľne stiahnuteľným na internete) sa zaradili medzi absolútnu špičku modernej hudobnej tvorby nielen na Slovensku, hudobný štýl sami označujú za samurai rock´n´roll. O ich kvalite svedčia stále pribúdajúce skvelé koncerty v rôznych kútoch Európy a Lavagance majú vo výhľade aj niekoľko renomovaných európskych festivalov.

Spolu s Monkey Business a Lavagance účasť na Hodokvase potvrdila aj jedna z najpopulárnejších poľských indie-popových kapiel The car is on fire. Českú silu príde demonštrovať tvrdá HC3, ktorá sa do Európy vracia po takmer rok trvajúcom klubovom turné po severnej Amerike. Domácu zostavu posilní objav tejto sezóny – žilinská psychobilly „nakladačka“ The Swan Bride. Podľa viacerých hudobných kritikov patrí štvorica zo Žiliny k tomu najzaujímavejšiemu, čo sa na našej hudobnej scéne v poslednom období objavilo. Lahôdkou bude aj vystúpenie domácej hardcorovo-punkovej formácie Punkreas.

Do konca januára sa dajú získať permanentky na Hodokvas 08 za výhodnú uvádzaciu cenu. Dvojdňová permanentka stojí okrúhlych 888,- Sk. Pre všetkých vyše 20 tisíc fanúšikov, ktorí sa zúčastnili na jednom z koncertov Horkýže Slíže v rámci RnB Hodokvas tour (a nezahodili lístok), platí po predložení riadne zakúpenej vstupenky špeciálna zľava 111,-Sk. Za lístok na Hodokvas 08 tak zaplatia iba 777,- Sk. Obe akciové ceny platia len do konca januára. Vstupenky sú dostupné vo všetkých predajniach siete Ticketportal.
Festival Hodokvas sa za 9 rokov života vypracoval na jednu z najväčších a najvýznamnejších hudobno-kultúrnych akcií v rámci celého Slovenska. V minulých ročníkoch priniesol na Slovensko hudobné hviezdy ako Placebo, Korn, Iggy Pop, Apollo 440, The Presidents of the USA, Die Toten Hosen, či The Adicts.
HODOKVAS (SK)

HODOKVAS (SK)

Pátek 4. 7. 2008 až Sobota 5. 7. 2008
Předprodej 999 až 1299 Sk
Vystupují:
Sex Pistols, Cypress Hill, I AM X, Skindred, Monkey Bussines, Adam F, Alternatiwe, Bandaska Sound System, Čechomor, Concord Dawn, DJ Grasshopper, DJ Scribner, Dance Craze Sound System, HC3, HT, Horkýže Slíže, Hypnotix, IM Cyber, Jah Division Sound Sistim, Karpina, Konflikt, Kontrafakt, Kvety nikotínu, La Conspiration, Lavagance, Mäso, Overflow, Paradise Lost, Pawlač Zewls Sound System, Persiana Jones, Pii Jem & Matelko & Malevil / Modra Polemic, Punkreas, Respect Vibration Sound System, Slobodná európa, Soundphreakers, The Car Is On Fire, The Swan Bride, The Switch, VEC live, Visionary Underground feat. Dr.Das a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |