Atomic Hooligan představí v Praze nové album

Atomic Hooligan představí v Praze nové album

06. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Britská skupina Atomic Hooligan na turné k novému albu nemine Prahu! Čeští fanoušci breakbeatu se můžou těšit, že 12. března v Lucerna Music Baru jako jedni z prvních uslyší aktuální skladby, které na přelomu ledna a února vyjdou na jejich druhé studiové desce Sex, Drugs and Blah Blah Blah.
Atomic Hooligan, kteří někdy bývají titulováni jako noví Chemical Brothers, v Česku vystupovali už dvakrát. Poprvé v roce 2006 živě na festivale Cosmic Trip Open Air, kde málem zbořili stan Red Zone, kde koncertovali, podruhé jako DJs v klubu Roxy o pár měsíců později. Především koncert na Cosmic Tripu patřil mezi jeden z nejlepších toho roku.

atomic hooligan

Show Atomic Hooligan jsou pověstné maximálním nasazením všech koncertních členů kapely, jenž se pro tyto příležitosti rozroste z kmenových dvou na devět, včetně hostující zpvěvačky. Návštěvníky tím přesvědčují, že nejen na deskách umí skvěle namíchat výbušnou směs breakbeatu, elektra, rocku a downtempa. Lucerna Music Bar se může těšit na plnohodnotný, téměř dvouhodinový koncert, který představí především materiál z nového alba a připomene několik hitů z debutového.

Dvojice producentů Matt Welch a Terry Ryan z Wattfordu se hudbou zabývá už od počátku devadesátých let, má za sebou řadu úspěšných remixů pro superstar taneční hudby, namátkou jmenujme práci pro Underworld na skladbách Born Slippy a Cowgirl. Je proto trochu s podivem, že jejich první album You Are Here vyšlo až v roce 2005. Čekání se ale vyplatilo, breakbeatový svět od té doby zná geniální megahit Shine A Light, díky kterému pánové výrazně zabodovali na prestižních cenách Breakspoll Awards, kde získali první místo v kategorii nejlepší album roku.

www.atomichooligan.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: ATOMIC HOOLIGAN

Středa 12. 3. 2008
Vystupují:
Atomic Hooligan, Le Pneumatiq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika