Anketa s Djs o novoročních předsevzetí

Anketa s Djs o novoročních předsevzetí

08. 01. 2008  |  Autor: Tzésar  |  Komentáře (1)
Pro někoho jsou to polobozi, ale také oni mají svá lidská pozemská přání a plány. Jaké novoroční předsevzetí si dávali naši i zahraniční djs do nového roku 2008? Jak vypadají jejich plány v tomoto roce a čím nás chtějí překvapit? Přečtěte si anketu, ve které jsem se ptal významých dj osobností na jejich vize pro rok 2008.
1) Jaké bylo tvé novoroční (djské) předsevzetí pro rok 2008?
2) Čím chystáš v roce 2008 ohromit své fanoušky a co máš v plánu v letošním roce?



Echoplex | Soleil rec. | Canada, Poland

1. Tak jak jsem si vzal v roce 2007 malou pauzu na sezení ve studiu a dělání nových věcí, rok 2008 bude mnohem vice náročnější. Dal jsem si za úkol světové turné promující můj nový mix “For the next generation”.

2. Moje plány pro první čtvrtletí jsou následující. Ze všeho nejdříve příjde na řadu mé nové Echoplex EP nazvané “Australia is commnig out”, které vyjde 14. ledna 2008. Poté, první únorový víkend spatří světlo světa můj nový project Kinoteq. Tento minimalový techno project cíleně tvoří také prvky soulu a danceflooreu. S tímto prvním releasem vznikne můj nový label Transformacion Records, založený v argentinském Buenos Aires. Label zakládám společně s mým kamarádem Maxi Cuencaem. Po těchto deskách vyjde moje první mixovaná kompilace s názvem "For the next generation mix". Bude to exklusivní mix pro Serato Scratch Series Live a bude distribuován po celém světě EPM Music Online Distribution. Po datu vydání se spustí speciální promo tour společně s VS Projektem – multimediální LIVE vizuální a audio performace. Pro více informací navštiv:

Bon Finix | Krafty-CZ

1. Strávit co nejvíc času ve studiu nad vlastní produkcí. Naučit se, jak to všechno funguje a snad se i podaří vytvořit něco zajímavýho.

2. V roce 2008 budem spolu s mým DJským parťákem Tripmainem věnovat hodně síly do našeho DJského projektu Bon Trip. Podepsali jsme exklusivitu na pořádání naší párty "Bon Trip Sessions" s pražským Duplexem, kam od ledna budeme každý měsíc vozit známý i neznámý hosty ze zahraničí, kteří hrajou aktuální taneční hudbu, která nás baví. V březnu a dubnu připravujeme v rámci mé residentní noci “Kick da night presents…Bon Trip” turné po českých a slovenských klubech. Dále, ve spolupráci s agenturou In Music chystáme novou párty s názvem Musica, která se bude konat každých pár měsíců v Mecce. Naším cílem je představit českému publiku zajímavý nový tváře světové taneční scény a ne jen sázet na “jistotu” a furt vozit dokola stejný ohraný jména. Na prvním díle 19. ledna představíme německého DJe a producenta Wippenberga a na druhým 19.dubna zahraje Marcus Schossow ze Švédska. Zajímavostí až do konce roku bude určitě víc, tak se máte na co těšit. Šťastný Nový rok!

Ladida | Muller rec. | Praha

1) Hodně dobré muziky a party, pohody, lásky a zdraví.
2) Rozjet můj label Article records a vydat pár skvělejch desek, vydat remix Being free a Enjoy the moment a hrát a hrát a hrát.

Tvyks | Prague CZ

1. Nedávám si předsevzetí.

2. Momentálně se plně soustředím na Boom Bang Baby! Navíc více rozvíjim své hudební / producentské aktivity a rozhodně pokračuji v mé DJské expanzi po Evropě.

Franke | Basswave CZ

1. Ahoj , dík za optání. Letos jsem opět nezapomněl dát si novoroční předsevzetí, které jsem rozšířil i na rodinu a to stát se dobrým otcem svého děťátka, které se letos narodí. Jinak abych se vrátil k djskému předsevzetí, měl bych spíš přání, aby v tomto roce bylo nadále dost hraní jako doposud.

2. Myslím si, že ohromit je dosti silné slovo, ale každopádně budu pracovat na svém projevu při vystupovaní a precizních mixech. Plánů by bylo dost, ale všechny říkat nebudu, jen které budou na 100% realizovatelné. Patří mezi ně například: nahrání více promo setů a zabrousit s nimi zase do nějakého rádia, podílet se na realizaci dalšího dílu open airu Summer Session 4 a doufám že se podaří uskutečnit má rezidentní noc v některém z pražských klubů.To je asi tak vše, mějte se a smějte se.

Milan Lieskovsky | SK Dj

1. Nejake konkretne predsavzatie som si nedaval, urcite plany su a budem sa snazit pracovat co najviac na nich.

2. Neviem ci ohromim, ale budem sa snazit... uz zaciatkom februara vychadzaju 2 skladby na belgickom Bonzai a pripravujem sa aj na par velmi zaujimavych eventov, ktore dufam dopadnu velmi dobre.

Locco | Beat re:public | Poslouchej.net


1. Moc si předsevzetí nedávám, protože bych byl pak zklamaný, kdyby to nevyšlo, ale od nového roku jsem přestal kouřit, tak doufám, že to vydržím. :)

2. Hlavní projekt, kterému věnuji momentálně nejvíce času je moje nová residentní party Beat re:public, která se bude pravidelně konat v několika klubech. První díl bude 15.2. v klubu Beseda v Děčíně. Dále hodně času věnuji party "Lečo", kterou pořádám společně s Opac DJs a po prvnim díle v Celnici a druhém ve Vertigu doufám, že jsme našli konečně domovský klub, kterým je Občanská plovárna. První díl bude příští sobotu 19.1. Rozhodně také nesmím zapomenout na poslouchej.net booking, se kterým máme velké plány. A také musím zmínit vlastní produkci, které mometálně věnuji všechen volný čas, který mám a doufám, že v tomto roce spatří světlo světa můj první oficiální release. A nakonec potřebuji smáznout jedno velké mínus, které mám a tím jsou vlastní stránky, které doufám, že do měsíce budou spuštěny.

Juraj Grafik | Bassline radio show SK

1. V novom roku sa opäť pokúsim nezapájať do diskusii na web-fórach, pretože nikam nesmerujú.

2. V prvom rade sa budeme snažiť byť v našej Bassline radio show komerčnejší, bulvárnejší a robiť si srandu so všetkých, len nie z nás.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Josifek
09. 01. 2008 | 02:36:01
+0 | -0

Juraj Grafik

Tak ty si to naprosto s tema diskuzema na forech naprosto vyhrabnul :)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika