Arno Cost a Norman Doray v Retro Music Hall

Arno Cost a Norman Doray v Retro Music Hall

09. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
V pátek 18.1. se uskuteční první větší akce po otevření Retro Music Hall pro pravidelné party. Vystoupí na Arno Cost, autor jednoho z nejhranějších tracků roku 2007 Magenta.
Arno Cost je jedním z nejtalentovanějších francouzských hudebních producentů. Spolu s Normanem Dorayem podepsali v roce 2006 smlouvu s labelem Serial Records, kde se jejich první singl "Let U Go" rychle stal velkým hitem na francouzských rádiích a zařadil se do playlistů mnoho houseových djů (Didier Sinclair, Antoine Claraman, Hoxton Whores, Narcotic Thrust, a Muttonheads . . .). Arno má na kontě také mnoho úspěšných remixů pro The Freshmakers, Serial Crew Da Sushiman a dokonce i pro Michaela Jacksona.

arno cost

Arnův styl se dá přirovnat k jeho nejúspěšnějšímu producentskému počinu – obrovskému klubovému hitu "Magenta". Magenta se dostala do hudebních bagů takových velikánů jako jsou Axwell, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Pete Tong, David Morales, Tiësto a stala se jednou z nejhranějších skladeb na "The Amsterdam Dance Event." Magenta se dočkala také remixů od producentských es Dave Spoona, Toma Novyho a Erica Prydze. Na rok 2008 je naplánován release Arnova prvního alba.

Norman Doray se poprvé postavil za gramofony v roce 2002, kdy začal po francouzských klubech hrát svůj electro house music style. Zlom v jeho kariéře přišel v roce 2006 s prvním releasem svého tracku “In the Name of Love”, který vydal na německém labelu STARFUNK Records. Spolu s Arno Costem a Pierrem De La Touche pod pseudonymem The Freshmakers vydal megahit “Let U Go”, který byl považován za houseový track léta 2006 a umístil se na prvních příčkách v několika tanečních hitparádách. Kromě remixů pro mnoho známých producentů (Henrik B, Antoine Clamaran, Sunfreakz) Norman vydal v roce 2007 na labelu Serial Records svůj track "JETLAG" a aktuálně společně s Arno Costen bodují se svým společným singlem " Apocalypse ", který se opět dostal do playlistů takových djů jako jsou Pete Tong, Axwell, Eric Prydz, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Sebastien Léger, Antoine Clamaran a další.

Pete Walk je český expert na energické podání house music a na této akci samozřejmě nemůže chybět. Dalším zástupcem české scény pak bude dj Raju.

Steam New Era je nový koncept vycházející z party Steam, která funguje již od roku 2002. Tato akce se bude konat v Retro Music Hall pouze jednou za několik měsíců vždy za účasti světových houseových hvězd a stane se takovou třešničkou na dortu mezi akcemi v tomto klubu. Oficiální after party všech akcí v Retro Music Hall v klubu Studio 54.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM

Pátek 18. 1. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, místě do 23:00 za 150 kč, poté za 200 Kč
Vystupují:
Arno Cost, Norman Doray, Pete Walk, Raju
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kuba_lysa
18. 01. 2008 | 09:07:42
+0 | -0

steam

to bude :-)
thonyk
17. 01. 2008 | 13:07:43
+0 | -0

super mejdan

to bude zase jizda

SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika