Musica hlásí Warm-upy

Musica hlásí Warm-upy

09. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Celkem tři zahřívací kola na novou klubovku s názvem Musica, na které zahraje Wippenberg. Přichystáno je Lounge, Electro Countdown 4 a Hi-Fi warm-upy na Musicu. Jeden v Praze, jeden v Jihlavě a jeden v Brně. A o co že se bude jednat?
Začneme hned tim pražským. Už tenhle čtvrtek 10.ledna se na vás chystá první warm-up Musica v pražském klubu M1. Akci jsme pojmenovali jednoduše "Lounge - Musica warm up" a bude to specialní odreagování ze všedního shonu.. Po celou noc vás totiž budou bavit jen dva DJs. Prvním z nich je resident party Musica - Bon Finix, který vás zde navnadí na to, co se bude na Musice odehrávat. Jako hosta jsme si pozvali mladého nadějného pražského DJe, Martina Franka, který na taneční scéně není žádným nováčkem, naopak si razí cestu čím dál výš. Má za sebou hraní na akcích Elektra jak v Praze, tak v Brně, často je k vidění taky v klubu Mecca a od řijna má svou residentní noc každou středu v pražském Duplexu. Martin vám rozpohybuje vaše těla v rytmech electro-house-minimal. Akce začíná ve 22:00 a hraje se až do rána, takže oba DJs budou hrát opravdu dlouho, máte se na co těšit.Vstup na tuhle akci je zdarma. Tak nezbývá než si vzít v pátek volno a jít pořádně zakalit už tenhle čtvrtek do M1 na Lounge - Musica warm-up

warm up warm up warm up

V sobotu 12. ledna pokračujeme v Jihlavě na akci Electro Countdown 4, v klubu Falešná Morálka. I zde jako hlavní host a v Jihlavě vůbec poprvé zahraje resident party Musica, DJ Bon Finix. Line-up této akce je sestaven velmi pestře. Jako další vystoupí v Jihlavě již známý Aston Martin, Progresivně nás naladí DJ Nirthy, kterého jste mohli například slyšet na nedávném Cybertronicu. Těžkého úkolu zabavit publikum od samého začátku se zhostil DJ Lumberjack, a ke konci akce se za mixák dostane místní DJ Cooler-X, který to na týhle akci opravdu rozdupe. Těšit se můžete na tech-hard tranceový set. Během večera budou publikum bavit robotické pohyby electro boogie dancers. Akce startuje úderem 19:00 a potrvá až do brzkých ranních hodin. Hodně bude záležet v jakém bude publikum pařebním rozpoložení. Vstup na akci je 60,-Kč a prvních 50 příchozích obdrží u vstupu CD Bona Finixe, takže kdo ho chce, musí přijít brzo. Vemte doma vějíře a dobrou náladu a pojďte kalit :o)

A v neposlední řadě pro vás chystáme i brněnský warm-up a to v rámci oblíbené čtvrteční kalby Hi-Fi v brněnském Perpetuu. Ve čtvrtek 17.1. to v Brně pořádně rozjedem. Na akci vystoupí známí residenti Hi-Fi DJs Jerry, Marcco-IMP a Sony Vega. Jako hosti zahrají opět Bon Finix, který vás svým speciálním setem naláká na pražskou Musicu a jako další host zahraje DJ Nuff. Vstup na tuhle akci je za dvě pětky, no neberte to. K tomu výbornej Budvarek nebo vodka Amundsen za nízkou cenu, co víc si přát.

Na všech těchto warm-upech se při setu Bona Finixe můžete nechat zapsat na speciální friendlist do Meccy, na základě kterého budete mít možnost navštívit 19. ledna párty Musica za speciální cenu 200,- CZK. Stačí najít ty správné lidi a jste na listu.

Nezapomeňte, že 19.ledna v pražské Mecce proběhne již avízovaná párty Musica, na které jako headliner vystoupí německý DJ a producent Wippenberg. Spolu s ním Bon Finix, P@co, Ludweek, Yannick, Paul Andrews a Zelden. Předprodej od ledna za 300,- CZK exklusivně v síti Ticketstream, ve všech cestovkách Čedok a Firo Tour a hypermarketech Globus. Kompletní seznam prodejních míst po celé republice naleznete na www.ticketstream.cz, kde si můžete zakoupit i on-line e-tickets na tuto akci.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN MUSIC PRESENTS MUSICA

Sobota 19. 1. 2008
Vstup: 250/300/390 Kč, VIP 600 Kč
Vystupují:
Wippenberg, Bon Finix, P@co, Ludweek, Yannick, Zelden, Paul Andrews
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika