Deadmau5 za 14 dní v Roxy

Deadmau5 za 14 dní v Roxy

15. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
(Promotion) Většinu času je k nalezení ve svém hudebním doupěti, stále častěji však tohoto produkčního génia můžete nalézt i poblíž dvojice rotujících kotoučů, z nichž dokáže vyluzovat zvuky jako žádný jiný. Od samého okamžiku proniknutí na světovou scénu Deadmau5 vážně ohrožuje všechny DJs starší generace schopností v mžiku se objevit na vrcholcích hitparád.
Deadmau5ovy velkolepé stylové kreace nelze slyšet a zůstat přitom v klidu. Dunivé basy, elektro nostalgie, předivné roztodivnosti i silné hitovky - ať už hraje cokoliv, vždy slyšíte světovou extratřídu.

Tento Kanaďan, na jehož kolébku prýštily svou surovou energii Niagarské vodopády, se nedávno přestěhoval do Toronta, ovšem nepředbíhejme událostem. Ještě předtím se v Niagaře staral o rozhlasový pořad „Party revolution“ a to ještě předtím, než přijal svůj nechvalně proslulý pseudonym Deadmau5. Tato éra ještě patřila zkratce BSOD, pod níž se naše hvězda spojila se svým kamarádem a maximálně nadaným producentem Stevem Dudou.

dedmau5

Mezitím se Deadmau5ovi také podařilo zapracovat na labelu Play Digital natolik, že se stal jedničkou mezi online labely ve své zemi se singly a remixy na prvním místě v žebříčku digitálního obchodu Beatport.com. Tyto singly si našly cestu i k takovým autoritám, jako Pete Tong, John Acquaviva, Chris Lake, Sebastien Leger, Nic Fanciulli, Jody (WOW), Donald Glaude atd. atd.

Když zmíníme ještě jeho současnou spolupráci se skupinou 24twentyfour, je jasné že budoucnost je utvářena jedním jediným jménem - Deadmau5. Nezapomínejme ani na vlastní labely ambiciózní kanadské myšky 'Xfer records' a 'Mau5trap' – vskutku, nejen sovy nejsou tím, čím se zdají být. Deadmau5 je všeobjímající mohutnou bombou na tanečních parketech v Torontu, Londýně, Káhiře i v pražské Roxy.

www.myspace.com/deadmau5
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HUMAN TRAFFIX

Pátek 1. 2. 2008
Vstup: 180 Kč
Vystupují:
special guest: Deadmau5, resident dj Loutka, guest dj Javas, chill out: Cubik & dan Cooley
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Aki
16. 01. 2008 | 22:57:44
+0 | -0
taky jsem rád že tu vystoupí, mimochodem od roxy je to načasováno perfektně :) uvidíme se tam! :)
Gabo
16. 01. 2008 | 10:00:19
+0 | -0
wow!jsem rad ze uz se proflakl aji tady u nas!je to budouci hvezda !
SOUTĚŽTE
Human Traffix, 1.2. v Roxy
3 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika