DMA 07: Jak hlasoval Dan Cooley

DMA 07: Jak hlasoval Dan Cooley

24. 01. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Serial NO 5. Na podporu české ankety elektronické a taneční hudby, ale také ze zvědavosti, jsme rozjeli průzkum mezi osobnostmi taneční scény a ptali se jich, koho a z jakého důvodu volili v letošní, právě probíhající anketě O2 Dance Music Awards. Zítra Le Pneumatiq.
Jak dlouhodobě vnímáš anketu O2 Dance Music Awards?
Dlouhodobě ji vnímám už poměrně dlouho :o) Má svoje pro i proti. Ale, kde nejsou mouchy, že? :o)

Jak by měla vypadat ideální anketa taneční scény v ČR?
Ideální svět neexistuje a stejně je tomu tak i u anket. Orazítkovat něco pojmem ideální bývá vždy velmi subjektivní.

Jak jsi letos hlasoval?

Český Dj: Roman Rai jako producent - Přesně si nepamatuju, ale myslím, že to bylo někdy v roce 2001, kdy se mi od Romana dostal k poslechu jeho první kousek Lhasa a už v té chvíli jsem si liboval, jaký je v něm potenciál. Roman od té doby stvořil pro taneční hudbu s rovným beatem hned několik pro mě úchvatných věcí a třeba jeho poslední dva remixy pro domácí Andels a kanadského progresivce Sultana mají punc světovosti. Stejně tak třeba neoficiální remix pro Bent.

Zahraniční Dj: Andy C - Vidět Andyho C a pověsit dj-ing na hřebík :o). Šest rukou a dvě hlavy, to je dj set v jeho podání. Energie, přesnost, tři gramce najednou a neuvěřitelná jistota. Tomu se říkají léta dřiny! Proto vždy, když nějaký promotér hlásí, že přijíždí do haly nejlepší dj planety, dle nějakých pochybných žebříčků, tak se jen shovívavě pousměju a řeknu si v duchu:"Neboj Andy, to jsou jen reklamní bláboly pro ovce". Andy králem!

Česká skupina/projekt: Kubatko jako producent - Tady platí to samé jako u Romana Raie. Jakub Holovský je náš nejaktivnější producent, umí parádní drumandbass, ale i rovné věci. Cit pro stavbu skladby mu daroval snad sám pánbůh. Nikdy mi v jeho písničkách nic nechybí a ani tam není nic navíc. Prostě vyvážená produkce, která mě vždy zahřeje u srdce a pohladí na duši.

Zahraniční Dj/projekt: Go! Team - Parta z města fatboye Slima. Brighton baví, Brighton roluje. Ladyflash to všechno odstartovala a vloni v září Grip Like A Vice hodila na druhou.

Cesky klub:  Roxy Praha - Kdo chce pochybovat může, ale fakta prostě nelžou. Nejširší záběr v republice a odkaz, který zavazuje!

Pravidelná klubova party:
Bush - Mě se neptejte, zeptejte se Markyho nebo Andyho C :o)

Halová party: Nechodím, nebaví mě halové party. Ale vím, že někteří promotéři je umí dobře. Někteří naopak vůbec. Oddělování zrna od plev proběhlo a bude probíhat dál.

Open Air festival
Svojšice a Hradhouse fifty/fifty - K oběma těmto festivalům mám vřelý vztah za atmosféru a profi odvedenou produkci. Tak to má být.

Promoter:  Roxy promotion - Spočítejte roční výčet programu, premiérová jména v ČR a to vše historicky i v současnosti v pár lidech. Všem, co se kdy podíleli poděkování a fanouškům Roxy respekt za jejich neustálou přízeň. A to i přes to, že ne vždy bylo posvícení.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika