Bbarák s DVD Hip Hop Kempu

Bbarák s DVD Hip Hop Kempu

20. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Bbarák NO 69 jede stylem old to the new – vzpomíná se, obrací se přes rameno a pak zase zpět a hledí se vpřed světlým zítřkům. Začíná rok 2008 a s ním začíná osmý ročník časopisu Bbarák.
Nejdřív mrknem na ten včerejšek – ten začíná už přílohou, DVD z loňského Kempu, o které si píšete už od léta. Potřetí od party okolo Romea a Matouše Hegera a potřetí jinak - tentokrát pohledem pěti různých lidí a jejich „profesí“ – graffiti writera, DJe / producenta, baskeťáka, rapperky a tanečnice. A když už jsme u toho Kempu a vzpomínání, pamatujete si na hlavního choreografa kotle M.O.P. - týpka s mopem v ruce? My taky a proto nabízíme 5 DVD z Kempu zdarma tomu, kdo nám řekne, kdo to je. Musíme znát jeho příběh.

Další ohlížení přes rameno se táhne celým časákem, je leden, čas bilancování, vzali jsme tedy rok 2007, hodili ho pod lupu a připomněli si, co stojí za připomenutí. Že se nejvíc mluvilo o deskách 50 Centa a Kanye Westa si asi pamatuje každý, ale pamatujete si třeba, kdo poslal nejlepší tiskovku, která usmrtí řadu myší delší než z Prahy do Ostravy? To všechno a mnohem více se u nás dozvíte.

A stran těch pohledů vstříc novým výzvám, máme pro vás nový dizik, máme pro vás novou rubriku Káry a káza, která je (němej by to neřek) o kárách a kázách, určitě zceníte. Jo a proč zase Kanye West na titulce? Protože jeho desku Graduation nemuseli všichni ocenit jako tu nejlepší, ale nikdo neměl tolik různých skladeb, jenž by různí lidé považovali za to nejlepší z roku ’07, nedělá právě tohle krále? Tak proto.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika