STOMP přidávají čtyři představení

STOMP přidávají čtyři představení

06. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za dva měsíce čeká Prahu exkluzivní představení hudebního uskupení STOMP a z důvodu obrovského zájmu o vstupenky přidává tento soubor další 4 představení. Konkrétně je můžete vidět každý den od 8. dubna do 13. dubna. V sobotu a v neděli se konají i odpolední představení od 14.00.
STOMP je o skupině silných osobností, kteří spolu umí spolupracovat a používají jednoduché stavební bloky, kterými utváří celistvý komplex. Nepoužívají slova, nepoužívají melodii v klasickém slovy smyslu, STOMP jsou o rytmu, který prochází všemi kulturami. O rytmu srdce - a to je základ veškeré hudby.

stomp

STOMP má několik souborů, kteří jezdí vystupovat po celém světě. Každé uskupení má svůj vlastní styl, svoji originalitu. V každé show je mnoho prostoru, aby umělci ukázali vlastní invenci. Jde o vyjádření jednotlivých individualit s výraznou osobností a vizí rytmu. Představení STOMP je složené z mnoha částí, každý umělec přináší do show něco unikátního: perkusní a pohybové schopnosti, komiku nebo jen to staré, prosté charisma.

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketpro od 990 Kč
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: STOMP

Úterý 8. 4. 2008 až Neděle 13. 4. 2008
Vstup: 990 Kč
Vystupují:
Stomp live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika