Kdo je Marco Remus?

Kdo je Marco Remus?

10. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Jeho kariéra odstartovala v roce 1994. Na jejím začátku hrál house music, ale brzy ho začala přitahovat hudba techno producentů z Chicaga a Detroitu.
První Marcova vystoupení byla v jeho rodném městě Thueringia ve východním Německu, ale netrvalo dlouho a začali ho zvát do různých klubů na párty po celém území Německa. Byl charakterizován tvrdým soundem a také tím, že dokázal strhnout dav na svoji stranu. V dnešní době je jedním z nejžádanějších německých djů, pravidelně navštěvuje kluby a festivaly po celém světe. Například Time Warp, Awakenings, Monegros, I Love TEchno, Dance Valley, Nature One, Sonne mond und Sterne, Love Parade.

marco remus

Jeho zapálení pro hudbu logicky vyústilo v založení vlastní bookigové agentury „Stereo 70“ v roce 1998, která dnes zatupuje umělce jako jsou např. DJ OGI, DJ Mahatma, DJ Lukas, Candy Cox, DJ Host, Quick and Smart, Kaoz a další. V roce 2000 zakládá také vlastní label „Nerven records“. Na tomto labelu dával od samého začátku prostor novým a nadějným techno producentům, ale především na něm vydával a vydává Marco svoji vlastní produkci. Jeho idol a kamarád Dj Rush, pro kterého v té době remixuje skladbu „keep the place“, mu nabízí možnost namíchání společného CD „Chicago meets Berlin“, které slaví obrovský úspěch a prodává se ho přes 10.000ks. Marco se stává platným členem světově známé bookingové agentury Kne’deep, kterou založil právě Dj Rush. V loňském roce Marco namíchal poslední z řady jeho mixovaných kompilací, které dostalo název „Bilanz“ a které vyšlo rovněž na Nerven rec. Posledním z Marcových počinů na Nerven rec. je EP „Butan“ a EP „New World Order“ vydané na respektovaném německém labelu Abstract. Společně se svým kamarádem „Quick and Smart“ vystupuje v live show. Říkají si Technogladiators a jde v pravdě o strhující živé vystoupení, kdy Marco také zpívá do mikrofonu a hecuje dav.

Marco je v současné chvíli na vrcholu své Djské a producentské kariéry a jen čas ukáže bude-li jeho hvězda zářit ještě jasněji. Přestěhoval se do Bruselu kde působí i jeho label a bookingová agentura. K dnešnímu dni má Marco Remus na svém kontě přes dvacet vydanách EPček, třicet remixů a pět oficiálních mixovaných kompilací.

Společně s Djem Rushem, jede na jaře roku 2008 společné turné, které dostalo název „Brother connection tour“, v jehož rámci vystoupí i v Pardubicích. Bude to Marcova premiéra v ČR.

www.marcoremus.cz

www.myspace.com/marcoremus2
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ RUSH – I´M BACK!

Sobota 29. 3. 2008
Vstup: Předoprodej 350 Kč
Vystupují:
Dj Rush, Marco Remus, Agent, Jamal Djs, Pavel Krejdl, Golpe, Dan Colley, Airto, Roman Rai, Yannic a SkOOczech
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Dj Rush - Im Back!
1x 2 V.I.P. vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika