Praktické informace k Apokalypse

Praktické informace k Apokalypse

11. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
(Promotion) Tak jako před každým dílem Apokylypsy tu máme i před Electronic Carnival edition praktické informace k blížící se akci.  Soundsystem, Lasershow a dekorace, vstupenky,  bary, backstage a další věci, které byste před vstupem měli znát.
LED - Výraznou změnou na Apokalypse Electronic Carnival bude jistě také to, že tentokrát nepoužijeme žádné 20ti metrové plátno ani videoprojektory. Nicméně nebojte se, o kvalitní VJ show nebudete ochuzeni – po dlouhých vyjednáváních Vám můžeme potvrdit, že na Apokalypse se poprvé představí LED panely, a to od firmy Livela, která je největším dodavatelem této efektivní technologie v ČR. Led panely budou vystaveny do podoby vysokých sloupů, na kterých se Vám představí videoprojekce od firmy Cube Vision a samozřejmě také kamerové přenosy. Čelo DJ pultu bude také upraveno s použitím LED systému a rozčleněno do několika pruhů. Jsme zvědaví, jak se vám bude tato nákladná technologie líbit.

Lasershow – Pro plnobarevné lasery jsme tentokrát opět „sáhli“ do slovenské dílny MINISTRY, která nám v minulosti již několikrát poskytla lasery a myslíme, že k velké spokojenosti všech. Centrální plnobarevný laser, 2 barevné a 1 zelený laser – to je laser výbava hlavního podia.

Dekorace - centrální dekorace hlavního motivu Apokalypsy 28 bude zavěšena nad hlavním podiem a nasměrována do „kotle“. Jak oceníte práci dekoratéra Jaroslava Milfajta a jeho 4 metrovou masku (včetně zlatého zdobení a veškerého „příslušenství“), necháme na Vás 

Argola perfomance show –
celkem 10 vystupujících umělců a akrobatů Vám předvede karnevalovou tématickou show! Čeká Vás UV performance show, tanec s vlajkami, umbrela show, diabolo, akrobacie s kostkami, UV tyče, karnevalové masky, performance se stuhami, svítící poi a mnohem více! Nechte se unést skvělou performance show!

Vizualizace Amok stage



Soundsystem Nexo – ten, kdo navštívil minulou Apokalypsu Let’s Go Techno, má přibližnou představu – ten, kdo na minulém dílu nebyl, se přesvědčí, jak hraje opět posílený Nexo soundsystem (Alpha + Subbass S2). Novinkou bude, že oproti minulému dílu bude na každé straně podia opět o další “stack” Nexa navíc, dozvučení se dočká i druhé Mentos podium.



Vstupenky na místě
-
lístky na místě budou k dispozici v dostatečně velkém počtu a nemusíte mít strach, že by na Vás lístek nezbyl. Lístek na hlavní pokladně Bobycentra dostanete za 549 Kč.

Supervisor team & úklidová četa
O Vaše pohodlí se bude starat Apokalypsa supervisor team. Během noci se budeme snažit odnášet odpadky, uklízet stoly – ovšem nejvíce oceníme, když budete využívat nové odpadkové koše. Naši supervisoři budou také na barech a na vchodech – pokud by jste měli jakýkoliv problém, poznáte je dle zeleného trička Apokalypsa!

Co dostanete zdarma u vstupu?

Prvních 2000 návštěvníků obdrží karnevalovou masku, a také možnost, nechat se zdarma nalíčit v našem styling studiu. Pro mlsné fanoušky budou k dispozici hostesky Mentos, které vám tyto bonbony budou rozdávat zdarma po celou dobu Apokalypsy. Zajímavou novinkou jsou kupóny Lufthansy (Global Tele Sales), které se budou rozdávat návštěvníkům. Uschovejte si tyto kupóny, protože po Apokalypse se bude losovat číslo uvedené na kupónu – majitel vylosovaného kupónu dostane zdarma zpáteční letenku dle vlastního výběru! Pokud nevyhrajete, nevadí, protože s tímto kupónem budete mít slevu na zakoupení lístku na Apokalypsu 29!

Občerstvení - pro všechny „maratonce“ a hladovějící návštěvníky máme dobrou zprávu – na barech Bobycentra se budou prodávat domácí bagety, ovšem na druhém Mentos podiu bude k dispozici také stánek s občerstvením, kde si můžete zakoupit čerstvou pizzu, nebo třeba výborné řízečky s chlebem a okurkou!:)

Upozornění – upozorňujeme všechny pořadatelé a majitelé klubů, že na Apokalypse Electronic Carnival je přísný zákaz vnášení, rozdávání a vylepování reklamních tiskovin. V případě porušení těchto pravidel bude naše uklídová četa okamžitě jednat a všechny tiskoviny budou zničeny.

Jak se dostat do Bobycentra?
Autem - z centra Brna směr na Lužánky.

Tramvají - od hlavního vlakového/autobusového nádraží tramvají č. 1, 6 nebo 7, směr Lužánky. Vystoupit ve stanici "Hrnčířská" a dále pěšky dle mapky.
Autobusem – od autobusového nádraží Zvonařka se lze k Bobycentru dopravit autobusovou linkou 67, zastávka Sportovní.

Vstup
-
Areál Bobycentra bude otevřen návštěvníkům 22.2.2008. od 19. hodin, kdy se rozběhne hudební produkce DJs na hlavním podiu, na vedlejším podiu od 20:00

Výherci a akreditace
-
Pokud jsi výherce soutěže či akreditovaný, použij zadní vchod u fotbalového hřiště. Akreditace a výhry soutěží se budou vydávat proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeň.



Backstage - Pro akreditované, média, výherce soutěží a support máme informace o rozdělení VIP, fotopasů a free vstupů. VIP slouží do zadní části podia, avšak pouze do označené zóny. Fotopas slouží pro vstup do všech prostor Bobycentra, včetně zázemí DJs a je to jediný “doklad”, se kterým se může odcházet z akce ven a zpět. Free vstup slouží stejně jako zakoupený lístek.

Jak opustit Apokalypsu? - V případě opuštění akce ztrácíte možnost se bezplatně vrátit zpět, a to i v případě, že jste majitel VIP vstupu (výjimkou tvoří pouze Fotopass) – bezpečnostní služba Vás pustí s VIP zpět na akci pouze v případě, že Vám ji sama správně „nainstaluje“. 
A jaký je k tomu důvod? Je to jedno z dalších bezpečnostních opatření proti pochybným osobám, které se na Apokalypsu dostávají zdarma a jsme si jisti, že to jsou právě ti, kteří znepříjemňují druhým dobrý dojem z akce.



Jak dlouho bude v provozu hlavní pokladna? - Další organizační „změny“ se budou týkat také hlavní pokladny Bobycentra, která bude tentokrát v provozu do druhého dne, tedy do 23.2.2008, 7:00 ráno. 
Tímto dalším bezpečnostním opatřením chceme zamezit všem dalším “nežádaným” hostům, kteří Apokalypsu v brzkých ranních hodinách záměrně navštěvují zdarma.
Toto opatření platí také pro vchody pro předprodeje a akreditované. 



Kontrola u vstupu - rádi bychom Vás požádali, aby jste z ohleduplnosti vůči prostorám Bobycentra zanechali své žvýkačky raději doma. Jak už jsme se dříve zmiňovali, žvýkačková guma poškozuje podlahy Bobycentra. Majitelé pak mají velké problémy s jejich odstraňováním a žvýkačky pak mohou být bohužel důvodem k zamítnutí dalšího pronájmu na akce, jako je Apokalypsa. Je to tedy ve vašem vlastním zájmu :-). Dále Vás prosíme, aby jste předložili naší kontrole platný lístek - lidé u vstupu budou dbát velmi zřetelně na jeho pravost. Tím chceme upozornit na to, abyste nekupovali vstupenky od jiných zdrojů, než jsou námi určené. Také bychom Vás chtěli požádat o trpělivost při osobních prohlídkách – věřte, že je to pro bezpečí nás všech.



Šatny
- veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si vezměte dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šaten, kde se Vám věci neztratí a sami tak předejdete zbytečným nepříjemnostem, které hlavně ráno nejsou příjemné. 


Securitas Boby
- pověřili jsme vyškolenou bezpečnostní službu, aby se celou dobu konání akce starala o Vaši bezpečnost a hladký průběh party. Jedná se o hlídací službu Bobycentra. V případě jakéhokoliv dotazu a požadavku je kontaktujte – jsou tam pro vás! 


Obchůdky

- jako vždy Vám přinášíme několik obchůdků, kde si můžete zakoupit lightsticky, vějíře, dočasné tetování, piercing doplňky, dále fashion&party shop - AMOK a také kuřácké potřeby. Novinkou také bude O2 Warm Up stánek, kde můžete hlasovat do ankety DMA!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA ELECTRONIC CARNIVAL

Pátek 22. 2. 2008
Vstup: Předprodej 399 so 31.12., poté 469 Kč
Vystupují:
Eddie Halliwell, Joris Voorn, Pet Duo, D.A.V.E. The Drummer, Clodagh, Dejan Milicevic, Killswitch, Misa Salacova, Jerry, Michal Poliak, John B, IM Cyber, Martin Frank, Tripmain, Bon Finix
Další informace
8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Luba
14. 02. 2008 | 17:09:51
+0 | -0
Snad to bude vsechno tak ja slibuji a ne jako posledni dil.
Rody
14. 02. 2008 | 16:22:52
+0 | -0
Myslím že tenhle díl by mohl bejt po organizační stránce dost povedenej.Ještě otázka jak dopadne ta hudební...

hanč
13. 02. 2008 | 16:18:25
+0 | -0
hlavně aby ty lejzry šli aspon 50% noci... a nebyla to spíš rarita jak na 26šestce(předminulej díl od ministry)
Honza
13. 02. 2008 | 09:42:44
+0 | -0

Letáky, plakáty

Tak za toto jsem hodně rád. Poslední dobou to již bylo skoro neúnosné kolik materiálů se tam všude válelo. Bylo jich tolik, že informační hodnota byla nulová a lidi se v tom jen brodili. Díky !!!!
vanDit
12. 02. 2008 | 23:37:25
+0 | -0
mňam uz se tesim az tam dam šnicl :D
Rody
12. 02. 2008 | 20:44:30
+0 | -0
Přesně tak, jídlo na áčku hodně chybělo.

laj
12. 02. 2008 | 19:36:20
+0 | -0

... no konecne

... konecne nekoho napadlo ze maj lidi k ranu hlad .. to to trvalo ... rizky rulezz(to asi oceni lidi nejvic) ....:)))

12. 02. 2008 | 15:52:27
+0 | -0

Nové ačko s dekorací??

Hezky sepasné body ... škoda, že jim obsah některých bodů uvědomili až teď a těch X dílu a let zpátky stagnovali ... jsem zvědavý jaká bude zkutečnost, každopádně to z videa 28.dílu asi neposoudím :p
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika