Boriqua Tribez si užíval v Perpetuu

Boriqua Tribez si užíval v Perpetuu

14. 02. 2008  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Datum nadcházející Apokalypsy se nezadržitelně blíží. Čekání na den D vyvážil čtvrteční Warm up v brněnském Perpetu. Hlavním tahákem večera byl dozajista headliner poslední Apokalypsy – Rakušan Boriqua Tribez.
V prostředí malých prostor klubu Perpetuum roztočila jako první svoje gramce Misa Salacova, tu jsme bohužel ale zastihli když právě dohrávala svůj set, který místní publikum připravil na následujícího Michala Poliaka.

Poliak předvedl zcela jinou, pro něho velmi typickou odnož techna, která se hned od začátku setkala s úspěchem a nezůstala bez odezvy. Set se neobešel bez jeho desky World Republic, objevily se i tracky od Filterheadz, shodou okolností úspěšných remixerů zmiňovaného EP. Jeho vystoupení rozpumpovalo zbytek osazenstva, které už nedočkavě vyhlíželo a pozorovalo Tribeze, který se již od začátku akce bavil u jednoho stolu jako normální „řadový“ návštěvník. Těsně před začátkem svého výstupu už postával u mixážního pultu a pozorně sledoval závěr Poliakova setu.

Jeho role se ale změnila v tu ránu, když se objevil před mixákem a vložil na gramofon svojí první desku. Už od začátku bylo všem jasné, jakým směrem se bude tenhle zručný Rakušan ubírat: dirty, tribal a funky techno zahustilo atmosféru v klubu ještě víc a lidi se začali maximálně bavit. DJ si to očividně užíval společně s publikem a zpoza svých černých slunečních brýlí s návštěvníky skvěle komunikoval. Zazněly tracky od takových es jako jsou Green Velvet-Lala land, Filterheadz – Jimanja. Velmi chytlavý a svižný motiv tracku Davea Clarka Thunder byl třešničkou na dortu na závěr. Tribez navíc ukázal i novinky ze své produkce, které set výrazně oživily novým a „neoposlouchaným“ soundem. Po jeho bezmála dvouhodinovém setu přišla řada na residenta Jerryho, který je na Apokalypse i v Perpetu jako doma. Už na první pohled zřejmé, že DJ má v publiku své věrné fanoušky. Jerry předvedl svůj klasický „standard“, nic víc, nic míň.

Překvapením noci se stal poslední host Marcco-Imp, o jehož vystoupení jsem neměla žádné tušení. Marcco je v Perpetuu residentem čtvtečních akcí, proto asi nechyběl ani na Warm-upu. Jeho set byl asi tím nejtvrdším ze všech, bohužel za doprovodu Marccových hutných beatů jsem už opouštěla klub a tím pádem ho nemůžu výrazně zhodnotit. I po mém odchodu uvnitř zůstalo ještě početné osazenstvo lačné drsných beatů Marccova setu.

Warm-up Apokalypsa velmi zaujal díky výbornému setu Boriqua Tribeze, který se ukázal zase v jiném světle, než jak jsme ho měli možnost slyšet na minulé Apokalypse. Atmosféra v klubu odpovídala i jeho možnostem: lidé se bavili i na tak malém prostoru, které Perpetuum nabízí, čímž ale zase vznikla o to víc intenzivnější atmosféra. Celkově tedy zase další příjemná klubová akcička, která pěkně „zahřála“ srdce nedočkavých technařů, kteří se dočkají už za 14 dní dalšího dílu Apokalypsy nesoucí podtitul „Electronic Carnival“. See you there!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP APOKALYPSA

Čtvrtek 7. 2. 2008
Vystupují:
Boriqua Tribez, Jerry, Misa Salacova, Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika