Anketa z Havana Tour De Bar

Anketa z Havana Tour De Bar

28. 02. 2008  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
Spíše než party, byla Havana exhibicí umu našich předních barmanů. Moje slechy uspokojila Salome de Bahia, Charlie One a dj Hector, zdlouhavé vyhlašování výsledků mě vyhnalo domů a tak jsem přišla o set dje Trávy na který jsem se těšila ze všeho nejvíc. Nepříjemné a neochotné slečny u akreditací a ne zrovna kvalitní zvuk byly jediným mínusem akce. A jak se líbilo některým z návštěvníků na Havaně?
Otázky:

1) Piješ na party koktejly, pokud ano jaké a myslíš si, že by koktejl bar měl být součástí všech akcí a klubů?

2) Jaké jsou tvoje základní ingredience zábavy na párty, co všechno taková akce musí mít v sobě, abys ráno odcházel/a spokojený/á ?

3) Co si myslíš o práci barmana/barmanky? Byl(a) bys schopný(á) takovou práci dělat?

4) Na kterém baru tě nejvíce oslovili svými drinky a který z účinkujících tě "opil" svou hudbou?



MArtinMartin
28let
Letecký mechanik
Praha

1) Určitě si na party dám rád koktejl, mám rád klasiku Mojito, ale abych se dostal trošku do nálady, potřebuji něco ostřejšího :) kamarád na Havaně si dal drink kde měl pět panáků vodky, které zalil Redbullem :)

2) Já jsem takové velmi malé party embryo :) ale určitě nesmí chybět bezva lidi a výborná hudba.

3) Pokud mají plný bar lidí je to dost makačka. Barman by měl být tak trochu showman ,musí si získat lidi, přitáhnout je k sobě a být hodně společenský. Jestli jsem schopen takovou práci dělat? hmmm alespoň bych to zkusil :)

4) Já jsem moc barů neotestoval, zkusil jsem ten s logem Jacka Daniele, ale tam to moc nejelo, tak jsem ho vyměnil za Havana bar, který nebyl soutěžní, ale tempo obsluhy bylo výborné, tuším že za barem byl barman z Pekelného baru. Co se týče hudební produkce, moc jsem toho neslyšel, protože má přítelkyně nasála špatný vítr do plachet (což ale nebylo alkoholem) a udělalo se ji nevolno, takže jsme odešli domů už ve dvě hodiny ráno. Z toho co jsem slyšel mě ale nejvíce sedl dj Hector.

EliteE-lite
24 let
dj
Praha

1) Mně osobně stačí vodka s redbullem, ale myslím si, že na žádné párty by nemělo chybět Mochito, Cuba Libre a B52.

2) Těch elementů je více, přátelé, DJ‘s a zvuk. Je to určitá deformace z povolání, každopádně není nad to, když přijdete na párty a už při vstupu na parket vás probíjí tracky, které hraje DJ. Potom vám ani nevadí dlouhé řady u barů, na záchodech v šatně a hlavně nemusíte tolik pít :)

3) Už jsem dělala, je to opravdu náročné povolání a někdy i nevděčné, proto mám respekt ke všem, kteří tuhle práci dělají opravdu dobře.

4) Většinu času jsem byla u Havana baru. Bohužel DJ‘s jako takové jsem moc nevnímala.

katkaKatka
25 let
Realitní makléřka
Praha

1) Ano, myslím si, že by koktejly měly být součástí každé lepší party. Cuba Libre, Mochito a Sex on the beach, ale nejradši mám stejně pivo.

2) Kámoši a dobrá hudba.

3) Nějaký čas jsem tu práci dělala, takže mohu celkem objektivně říct, že je to pěkná dřina, ale zároveň i dobře vydělané peníze, když to jeden umí dělat. Občas je dost těžké udržet úsměv na tváři, takže mám k barmanům respekt.

4 Jéje nepamatuji si jméno baru, ale byl po levé straně u konce tanečního parketu. Obsluhovala tam velmi příjemná a zatraceně rychlá barmanka :) upřímně řečeno, během celého večera hráli poměrně slušně, ikdyž opilá jsem z toho bohužel opravdu nebyla :)

LukášLukáš
23 let
Podpora prodeje (autobazar)
Praha

1) Ano, občas si dám nějaký ten koktejl, Mochito, Cuba Libre. Koktejl bar by měl být všude.

2) Dobré zvuk, dobrá hudba, příjemná obsluha a příjemná společnost.

3) Těžká, ale i zábavná, psychicky namáhavá. Někdy bych to ale zkusil.

4) Bar Plaudit z Liberce. Salome de Bahia.

KEriKeri
23
Praha
Ferda mravenec, práce všeho druhu

1) Míchané drinky jsou podle mě bezpečnější než panákem prožrané hrdlo, i když je to finančně trošku náročnejší :) Ale rozhodně nejsem toho názoru, že koktejly patří hlavně do barů a k posezení. Správný večírek by měl mít pro každého něco a to platí i pro pití :) A třeba takové mojito občas zachrání před přehřátím, takže by mělo být po ruce kdekoliv.

2) Chce to hlavně vyrovnaně namíchat správný poměr pořádného panáka dobré a kvalitní hudby a pořádně zalít společností příjemných lidí. Pak může být člověk spokojený i bez jakéhokoliv koktejlu...

3) Každý musíme něco dělat... Práce je to jako každá jiná a pokud to člověka baví je to znát a pak je radost pohledět. Já jsem třeba mezi lidmi ráda, chvíli bych to určitě byla schopná dělat, ale určitě ne jako životní
kariéru.

4) Oslovili ... no spíš jsem ráda že mě na jednou baru nepoblili :) Všude měli slušný nával a byla jsem ráda, když jsem do Cuba Libre vůbec
dostala limetku. Hudebně to bylo spíš lehké popíjení, a na to až mě
"opije" ráno Tráva jsem čekat nevydržela.

AdelaAdéla
25 let
Praha
OSVČ

1) Sem tam long drin - gin tonik, campari orange... ale hlavně pivo takže koktejl bar nevyžaduji, záleží hlavně na typu akce/podnik.

2) 50% hudba, 30% služby, 15% lidi, 5% prostředí.

3) Galeje (hlavně noční 16 hodinovky). Už bych za barem dělat nechtěla.

4) Č. 6 (nevím jméno) a dj Hector.

TerezaTereza
26 let
Praha
Junior export manager

1) Koktejly jsem přestala pít. Dříve mi také stačilo červené víno se spritem, teď jsem přesedlala na pivo :o) Trvalo ale dlouho, než jsem se ho naučila pít. Ale je mi po něm nejlépe, hezky se mi po něm usíná :)

2) Co je nejdůležitější??? No přece DJ!!! A také fajn organizace pořadatelů. Nesnáším fronty, a čekání celkově, než si Dj umane co si tam pustí nebo fronta na šatnu či na bar :( Jako kdo si počká ten se dočká?? A trpělivost růže přináší?? Néé pardon o tohle my určitě nestojíme.

3) Myslím si, že je to velice náročná práce, nevděčná a nezdravá. Schopna bych ji dělat určitě nebyla.

4) Na pravém baru, nejblíže k šatnám. A bohužel mě hudbou nikdo
neopil. Jedině pan převaděč Tráva by něco takového uměl, ale před ním
jsem raději utekla domů. Hrozně mě nudí a jeho sety rozčilují. Měl by
hrát někde na plážích a né na večerních akcích. Ale to je věc názoru.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 22. 2. 2008
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Salome de Bahia, DJ Mellow, Tráva, Yvonne Sanchez, DJ Hector Lopez, Charlie One, Dj Manio
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Obcese
29. 02. 2008 | 10:26:39
+0 | -0

hmmm

Musím říct, že ta anketa se ti fakt povedla Kristynko. Jen ta myslivecká hantýrka ve spojení s tvým sluchovým aparátem mi přijde hodně vtipná:) Doufám, že tě v sobotu běhy donesou až na Bukanýra, vlepím ti pořádnou pusu na mordu a slibuju, že nepoteče barva :)
SOUTĚŽTE
Havana Club Tour de Bar
1x Havana Club + 6 vstupenek + dárkový balíček v hodnotě 2000 Kč
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika