Bullerbyne a Midi Lidi společně v Roxy

Bullerbyne a Midi Lidi společně v Roxy

06. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Svou debutovou desku „Crappy Crispy Magic Music“ představila formace Bullerbyne už v roce 1997. Po deseti letech se však hlásí s deskou novou: „My Private Revolt“, jejíž obsah si budete moci vychutnat v Roxy 13.3.2008.
Jako hosté vystoupí tříčlenný elektronický projekt MIDI LIDI. Support z řad djs zajistí ostřílené dvojice Machine Funck.

Bullerbyne je hudební skupina z Brna, založená v roce 1994. Je jednou z prvních elektronických hudebních skupin 90. let v České republice. Vznikla z původně elektroindustriálni formace Neue Sprache, kterou tvořili Luboš Mikula, Marek Pavlas a Petr Vaněk. Na koncertech používali počítač Commodore Amiga, snare drum a rozbrušovací pilu Black&Decker, se kterou brousili kusy starého auta a vyluzovali typické kovové zvuky pomocí úderů železnými tyčemi. V krátké době se stala skupina populární a koncertovala po všech významných klubech v České Republice. Po odchodu Petra Vaňka z kapely začali zbývající členové komponovat více ambientní a elektroničtější hudbu a založili Bullerbyne.

bullerbine

Midi Lidi jsou tříčlenný elektronický projekt kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), herce a hudebníka Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vznikl na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy.

midi lidi
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KONCERT: BULLERBYNE

Čtvrtek 13. 3. 2008
Vstup: 130/170 Kč
Vystupují:
live: Bullerbyne special guest: Midi Lidi dj: Machine Funck
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika