dMIT.RY: Kašlat na trendy!

dMIT.RY: Kašlat na trendy!

19. 03. 2008  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (64)
Také jste už několikrát v partylistu zahlédli Hearthbeats a nevíte, co můžete od této akce čekat? Rozhodně to není žádná „tutovka“ bez originality a její „rodiče“ (pořadatelé zde není na místě) si ji opravdu hýčkají. Asi proto se jí dá prorokovat úspěšná budoucnost. Jak koncept této akce funguje a co od ní můžete očekávat vám v rozhovoru přiblíží jeden z „rodičů“ a residentů Dmitry.
O Hearthbeats se moc nemluví, přesto už nějakou dobu figurují v partylistech. Můžeš nám nějak přiblížit koncept této party?
Naším hlavním záměrem je bavit a představovat hudbu, která se nám líbí a kašlat na trendy. Proto na Heartbeats můžete slyšet absolutně cokoliv. I když samozřejmě základ je stále v elektru, trashi, ghettu a hip hopu, kytarách, raveu a celém tom veselém hnutí. Jinak třeba název byl zvolen podle stejnojmenné skladby od The Knife. No a Heartbeats jako party vlastně vznikla v Damianově hlavě už před 3 roky. Byla to čistě indie záležitost. Ovšem právě s příchodem a boomem té nové vlny beatů, distorzí, více tanečních kytar apod. se party měnila a jednou jsem se tam stavil i já. S Damianem jsem si hned rozuměl, ovšem v té době ještě vůbec o hraní nepřemýšlel. Pokud někdo četl třeba mé krátké bio, tak už ví, jak se celý zbytek semlel, no a s mou pomocí se nám podařilo posunout noc do zcela jiné dimenze – pryč z malých music barů a podivný klubů. Tím chci zároveň poděkovat i klubu Bordo za příležitost a veškerou podporu.

Jak dlouho se koná a kdo má tuto akci na svědomí?
Heartbeats to jsem především já a Damian. Grafiku nám dělá MA*, který je též residentním DJem a o skvělé projekce se stará Maruška se svými přáteli. O celou propagaci se staráme sami – rozlepujeme nálepky, chodím zvát lidi do klubů, MySpace a především Hand To Hand promotion.

dmitry

Momentálně našla tato akce útočiště v klubu Bordo, dá se říci že již nadobro?
Dá se říct. Aspoň my v to doufáme, jelikož v Praze je prostoru opravdu málo a když už se něco najde, tak jsou velice nelehké podmínky. Ale kdo si čím může být jistý, že?

Daří se vám zvát i zahraniční hosty, jakým způsobem je získáváte?
Zahraničního hosta máme pokaždé. Jelikož je náš rozpočet opravdu minimální, tak se pořád držíme dost při zemi, ale přitom vozíme ten nejaktuálnější electro/trash sound z okolní Evropy. Spoléháme na dostatečně předčasný výběr, chartrové lety a spaní u nás doma. Nespoléháme na bookingové agentury a namyšlený lidi. Naši hosté musí být minimálně dvakrát víc v pohodě než všichni kolem. Proto udržujeme dlouhý a blízký kontakt se všemi a seznamujeme se s dalšími a dalšími zajímavými DJs a producenty, hlavně přes MySpace (díky tvůrcům za něj). Komunikace - to je náš trik. A také bych rád zmínil občasnou spolupráci s brněnskými kluky od Electronic Bitches.

Tato akce je spíše pro méně početné publikum, lépe řečeno pro menší skupinu lidí, jak zvládáte pokrytí nákladů při pořádání této akce a v jaké výši se pohybuje vstupné?
Vstupné se snažíme držet co nejníže. Vše se odvíjí od ceny daného hosta, což je podle nás fér. Takže cena se většinou pohybuje od 100 do 200 Kč, někdy dáváme vstup do určité hodiny zdarma, či pokud se někomu poštěstí, může od nás někde na ulici, či jiné party dostat slevu, případně i celý vstup. Také pokud někdy u vstupu uvidíme početnější skupinu lidí, jsme schopní se domluvit i na hromadné slevě. Zkrátka chceme mít plný klub veselých a pohodových lidí. A čím lepším se dá začít, než se dostat dovnitř za míň než ostatní :D

Jaké hosty jste na Hearthbeats měli a jaké máte v úmyslu pozvat?
Pokud bychom začali od této nové éry Heartbeats, tak jako nejúspěšnější bych zmínil cvoka ze Skotska pod jménem HOSTAGE, který předvedl dokonalé raveové šílenství a berlínské duo Tyskerhar se skvělým live vystoupením, které si publikum velmi vychvalovalo. Mezi dalšími se tu objevila POLARIOT crew, kteří pořádají jedny z nejlepších elektro party ve Vídni, podobně na tom jsou i kluci z budapešťstské KOLLEKTIVY, či dánští Kernefamiliens. Na tento měsíc máme skvělého producenta, DJe a rádiového moderátora BLEND! opět z Budapešti, který má unikátní sound, který se teprve chytá své větve. Je to taková kombinace grime, raveových elementů, hutných basových linek, sirém – no nejlíp uděláte, pokud si něco z jeho tvorby poslechnete buď na našem MySpace profilu, či jeho, nebo si stáhnete některý z jeho skvělých mixů. Na duben už se těší londýnský producent Pete Carvell z dua GASH DJs, kteří mají za sebou i svůj první release, či residenci v klubech po Ibize. Duben bude více o kytarách. To je vlastně také část konceptu – každý měsíc zníme trochu jinak.

Spokojíte se s tímto konceptem party, nebo míříte „výš“?
Rozhodně chceme mířit výš, ale zatím si to nemůžeme dovolit, podmínky stále nejsou dostatečně stabilní. Takže zatím si jen užíváme toho, že si ostatní užívají a vždy se teší na další měsíc.

Ty sám patříš mezi tzv. nu-rave people? Přibliž nám trochu tuto hudebně uzavřenou komunitu. Je pravda, že potkat vás na jinak hudebně stylizované akci je téměř nemožné?

Hehe. No, řekněme, že ano. Rozhodně nejsme uzavření. Dost z nás má kořeny v hip hopu nebo indie scéně. Podstatná část návštěvníků je z uměleckých škol, čím už se i tak dost odlišují, ať už vnímáním dění kolem, či smyslem pro humor. A co se akcí jiného zaměření týče, to máš jako s ostatními styly, technaře taky moc nepotkáš na trance akci apod. Zkrátka třeba mne (nemůžu si dovolit mluvit za ostatní – nejsme žádná sekta se striktními pravidly, či vůbec jakýmisi pravidly) ostatní styly moc neberou, neboli Fuck MNML, Fuck Trance – We Wanna DANCE :D

Proč myslíš, že „venku“ mají takto hudebně zaměřené akce plné parkety a u nás na ně chodí pouze skalní příznivci?
Na to bych taky rád věděl odpověď. Za prvé, do teď se tu tento styl nikdo nepokusil prezentovat ve větší míře, takže většina lidí ani neví, že to existuje. Za druhé, i DJů, kteří tuto hudbu hrají je dost málo a ti kteří do toho šli, jsou právě naprostí nováčci, kteří buď nedostanou žádnou šanci se ukázat, nebo se nechají strhnout davovou vlnou a radši přejdou na něco jiného, či si to nechají jako koníčka na zimní večery a oslavy s kamarády na chatě. A i kluby tento žánr naprosto zavrhují, jelikož si myslí, že je to nějaké rychlokvaška, takže se toho nechtějí pouštět, obzvlášťtedy větší kluby.

Takže kdy a kde si můžou milovníci této hudby nebo zvědavci rozšířit své hudební obzory?
Nejbližší Heartbeats se uskuteční 29. března, jako vždy poslední sobotu v měsíci, v klubu BORDO na Vinohradské 40 a hostem bude maďarský BLEND! Těšíme se na všechny nově příchozí partypeople. Budete srdečně vítání. A určitě se za námi stavte, vždy se rádi se všemi osobně seznámíme. Občas máme po kapsách, nebo pod pultem nějaké dárky ;)

www.myspace.com/pragueheartbeats

www.myspace.com/dmitrij
www.myspace.com/manofthecrowd
64 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
alena
19. 08. 2008 | 16:23:05
+0 | -0
za to dmitry pobral inteligence jiste mraky :SSS
Manack
23. 05. 2008 | 14:41:14
+0 | -0

2Don Chuan

Tvoje příspěvky vypovídají pouze o tom, že si moc inteligence nepobral. Ubohý
ty jses moc
04. 04. 2008 | 12:58:09
+0 | -0
resp. najviac
alena
03. 04. 2008 | 20:20:32
+0 | -0

don chuan



.DDDD moje rec uplne si to vystihl doslova a do puntiku
dMIT.RY
01. 04. 2008 | 09:41:34
+0 | -0

don chuan

no jen pod do mne...mas este neco na srdci?tvuj usudek mne vazne zajima,povez este neco zabavnyho
Don chuan
31. 03. 2008 | 23:27:07
+0 | -0

4 asshole dmitroslav

:-) jj mas pravdu v praci se tomu smejes ty a tvoje skupina stejnych picusku jak ty :-) tady se ti smeje cela republika :-D :-D bez si zahrat nekam na diskoteku helenu vondrackovou a delej ze sebe slavnyho :-D jo borci a nejste vy dva teplousi ,myslim tim toky tokatko a dmitry. borci jestli je to tak a kourite si ptaky navzajem omlouvam se ale tim padem sem to pochopil proc ste takovy dementi :-D Pane boze ty ses takovej priblblej a navic teplej prazacek.Muzu ti rikat PRINC KRASON na fotkach ses k sezrani :-D buzny po tobe poleti jak vosa po bombonu :-D Fuck you DMytRi nabo jak to mas umelecky napsany :-D
dMIT.RY
31. 03. 2008 | 09:25:15
+0 | -0

don chuan

pojemnuj si to jak chces,pokud mne tim chces urazit tak tos zvolil fakt ubohej zpusob :D



add nazev clanku - ten jsem nevolil ja a uprimne je mi to jedno,sem rad ze to tu je a je k tomu tak horka diskuze (v praci se tim fakt bavim a se mnou vsichni kolem)



add hellboy a vysvetlovani - mluvcuho nepotrebuju,jak sem to napsal,tak to i myslim - myslim ze kazdej 'nezaujaty' clovek by to pochopil a neurazil



filip d - presne jak rikas s burianem a podobnyma kecama - hnus

30. 03. 2008 | 16:45:29
+0 | -0

jupí

tak včerejší heartbeatxxx mě fakt rosekala, nečekal sem že dorazí takovej ranec lidí :) fakt to byla pecka.......jo a tady co se týče tý diskuze, tak sem si to přečetl všechno od mojeho posledního příspěvku a můžu k tomu říct jen jedno: CHA CHÁ !!! jo a dimimu do prdele nepotřebuju lézt, je to můj kamarád, tak proč bych to dělal :) peace
Don chuan
29. 03. 2008 | 00:06:02
+0 | -0

dmitry je kokot

viz nadpis...... vic neni potreba psat ,namyslenej kokotek z prahy co si o sobe mysli ze je super hvezda.Pico zamysli se nad sebou debilku v hlave mas nasrany a ti umelci z tech skol o kterych pises taky .ste banda debilku co hudbe alevubec nerozumite. At uz celej dmitry tahne doprdel FUCK the dmitry FUCK his style tak si nazvu svuj novej set asi. Dmitry ses chudak a dlouho tady nezustanes mezi djema
Filip Đ
28. 03. 2008 | 11:27:44
+0 | -0

.....

Tak mi to taky neda, za prvi bych chtel jen, ze nejsem ten filip s nazorem do nich hovad p***, to fakt neni muj styl, trosku se filipe schazujes diskuze by mely byt o necem jinem nez vzajemnem se urazeni. Kazdopadne je mi lito ze jsou mezi nami takovi jako vy co si ted zvedaveje procitate diskuzi protoze rada subjektvnich prispevku je prave od vas.. Nejsem zadny zastance dima, ale sory, pristupujete k rozhovoru pekne podujate a fakt nespravedlive. Jestli mate problem s (ve vasich ocich) 'chvastanim' prectete si pr buriana co tu vyslo par dni nazpet. Jestli by mel clovek o necem rict ze to je shit tak o tom kdy z nej delali kolegu pvd ci koho a prekrucovali jen aby vypadal jako svetove zadana star, tady jde o prachy a slavu. Jako prosim tohle by mi vadilo.. Ad hudba, trosku tolernace, nemate radi electro nechodte na akce kde tracky obsahuji tenhle zvuk, bavi vas stale stejny 'aktualni' tech sound, mate prehrsel moznosti kam za zabavou, to ze to ma rad nekdo vic do ravu, breaks, retra nebo cehokoliv, vam snad muze byt jedno? Nebo myslite ze je treba cloveku ktery stoji tam ve predu nadiktovat co je spravne, jo udelejte to hrdinove na akci, kde se nemuzete schovavat za monitorem. Ad traktor, ano jiste smicha sam, ehmm, specialne veci se slozitou nebo nevyraznou rytmikou, ano, a ad disco doporucuju se zacit zajimat trosku o hudbu kdyz se k ni chci vyjadrovat
Hellboy
27. 03. 2008 | 20:55:33
+0 | -0

2 Dj Champagne

Jo souhlasim a vidis takhle to staci napsat :-) mohl bys delat dmitrymu mluvciho. Kdyby to takhle vysvetlil kazdemu nebo spise ne kazdemu ale takhle obecne to popsal i v rozhovoru bylo by tu mene osrtych slov nemyslim ode me ale od jinych ja reagoval az na dmitryho poznamky :-) Ja priznam ze sem na nem byl ,nelibil se me pro me to byla saskarna ale nerekl sem ani slovo, protoze nemusim nekoho pomlouvat. rad chodim na akce typu elektra a tak. Samozrejmne kazdej ma svuj styl a to je dobre jinak bysme tady byli vsichni jedny ovce co poslouchaji uplne to stejny a to by byla hrozna nuda pro rozvoj tanecni sceny do dalsich smeru. Myslim ze bychom to mohli zavrit tuto kapitolu a prestat uz tady stracet cas nad hovadinama.



2 Dmitry

kdybys tohle napsal vsem hned od zacatku jak to vlastne vsechno kolem toho je a nepomlouval jine styly hudebni a ze lidi co to neposlouchaji jsou to a to kdyz to prezenu tak myslim ze by ses vyvaroval temto komentarum a tak.



Peace for every music style

27. 03. 2008 | 18:21:38
+0 | -0

2 Hellboy

Ten priklad s laserem nebyl dobrej, i na nu rave party samozrejme byvaji lasery (v zahranici urcite - viz napr. upoutavka na www.pullbear.com), ale asi vis, kam jsem tim miril...

27. 03. 2008 | 17:51:29
+0 | -0

2 Hellboy

To uz je vec nazoru a mozna se na tom neshodnem :-) Ale podle me zalezi na pojeti party. To, co popisujes, ze cekas od dje, to mi prijde typicke pro trancove, houseove nebo jak to pojmenovat - "klasicke" tanecni party, ale dMIT.RYho noc a vubec styl hudby a parties, na jejichz poli se dMIT.RY pohybuje, je proste jiny - chodi tam jini lide, neni to treba ze 100% o muzice, je to i o oblekani, ulitlosti, napadech atd. - a lide od dje chteji neco jineho - i napr. aby je inspiroval v oblekani, nebo aby byl "ujetej", prastenej, potrhlej, drzej, perverzni a ja nevim co jeste :-) Chapu, ze Tebe treba takovy veci neiritujou, jasne, mas jinej vkus, cekas neco jineho od party a i od dje. Podivej se na to tak, ze tohle je neco jineho, neni klasicka party s laserama atd. a proto i dj zde vypada jinak a dela nektere veci jinak. Ber to pozitivne, ty lidi to bavi a proto na takove nevsedni akce chodi;-)
Hellboy
27. 03. 2008 | 16:39:43
+0 | -0

Dj

Samozrejmne zalezi na obsahu hudby cca ze 75% ale i na jeho podani preci.Pokud si jdu poslechnout nekam do kavarny hudbu oki nemusim sledovat co dela dj a jestli tam vubec je,ale pokud jdu na tanecni party musi preci videt dje ktery neco dela snazi se burcovat dav. Teoreticky by se stat djem mohl kazdej.koupi si notas,nelegalne stahne mp3 i program a jen tam stoji a macka JEDNO tlacitko a predelave 2 savle na mixaku. Dmitry neni ani dj ale ani nejakej live projekt a kdyz sem se ho zeptal co je tak mi ani neodpovedel.Kdyz to prezenu paris na party s 200 lidima ros roztancenej jak svina a nastupuje nejakej dj,kterej treba po 5 minutach si jde nekam na zachod,pak si treba telefonuje,nebo si tam sedne a kouka bavilo by te to?prece jde o to aby ten dj kterej treba hraje i hovno ty lidi nejak dokazal pobavit ne?Ze dokazal udelat nejakou akci?polozme si otazku je to tak tezke? Kdyz mas finance a zname ,neni proble udelat jakoukoliv party a kdekoliv. Majitelum klubu jde o byznys das jim money za pronajem zarucis ucast a mas klub.masli finance na nejakeho dje z ciziny neni problem ho sem dotahnout.A pokud mas v techto obou dvou smerech nekoho znameho jeto jeste jednodusi.Vis co ja se nechtel hadat ale proste nejak nemam rad namysleny lidi viz dmitry a to me vadi.

27. 03. 2008 | 13:23:42
+0 | -0

LOL

Ahoj vsem, toto je podruhe v zivote, co prispivam do komentaru na serveru o tanecni hudbe (nejak nemam tu potrebu se nekde exponovat - to nemyslim vuci nekomu nejak spatne:-) ) ale tady je to tedy vazne palba:-) Snazim se vzdycky hodnotit dje z profesionalniho hlediska = podle vysledku (jaky je kdo clovek to nepozname z jednoho setkani, jiste mi date za pravdu). Kdyz se tedy kouknu, co se dMIT.RYmu podarilo za tak kratkou dobu, tak nemohu rici jinak, nez ze svou praci dela dobre a to je pro me kriterium pro oznaceni dje za dobreho (dMIT.RY neni pouze dj a i v jinych aktivitach ohledne tanecni sceny se mu dari). Hudebni styl je veci vkusu, ja osobne tedy nu rave nemusim, ale to neni podstatne, podstatne jsou vysledky. Jestli Vam prijde dMIT.RY nafoukany nebo egocentricky, tak s nim nemusite kamaradit, ale zkuste objektivne zhodnotit hudbu, kterou hraje, a cinnost, kterou dlouhodobe dela a dela ji dobre. Ok, jeho vtipy jsou pro nektere asi mene zkousnutelne, ale tak se pokuste divat na vec s nadhledem a ukazte, ze nejste zadny masla, ktery se nechaji vyprovokovat. Co se tyce pouzivane techniky, tak nazory mi tu prijdou take velmi pestre :-) Polozim otazku: Je podstatne to, z ceho dj hraje, nebo to, co hraje? Jadrem problemu je spise otazka "Zalezi na forme, nebo na obsahu?" Patrim mezi dje, kteri doma maji gramofony a stale desky hojne nakupuji, protoze k nim mam vztah, take neco vyjde na desce drive, nez v mp3 (nebo vubec) a mimo jine jsem na to trochu uchyl :-) Ale jestli dMIT.RYmu technika vyhovuje (je lehce prenosna, zadne problemy s taskama desek na letistich atd.), tak jednoduse PROC NE? :-) Proc kvuli tomu okamzite sesadit jeho djsky vykon? Snazil jsem tento prispevek napsat co nejobjektivneji, vsimnete si, ze jsem vuci vam naprosto nezaujaty a jakekoli racionalni nazory si rad vyslechnu;-) A jeste abych predesel zbytecnym komentarum: nebalim dMIT.RYho, jsem na holky a mam pritelkyni :-) Nicmene je to muj kamarad a znam ho delsi dobu a stacil jsem si na nej udelat nazor a nerikam, ze mi na nem nektere charakterove vlastnosti nevadi, ale dj je to pro me dobry a NENI TO VTERKA! Svou pozici si zaslouzil praci a co se tyce toho, ze je hodne videt -> clovek musi byt videt ;-) Tak a ted urcite od vas dostanu nasup jako toky tokatko nebo hrstka jinych, ktery se snazili o seriozni prispevek :-) A este zaverem: hraju trance, house, nekdy i minimalovejsi veci, a dMIT.RYho nazvem mixu jsem se presto vytocit nenechal :-)

27. 03. 2008 | 00:35:38
+0 | -0
rekl bych ze ta zprava kvuli prezdivce byla adresovana..ehm...CHLAPCI Z PEKLA......:)
dMIT.RY
26. 03. 2008 | 23:32:12
+0 | -0
jo a komu jsem se kdy vetrel treba,povez mi?vytahovani se je vec slozita,kazdy to bere po svem,mne to tak neprijde - to ze obcas rozeslu letaky po forech (coz delaj temer vsichni),nebo mam z neceho radost,zene automaticky nedela vejtahu



add jmeno: neco se ti nelibi na mem pravem jmenu?to neni zadna presdivka...a nauc se nejdriv psat ty 'přesdífko'...um.skola tu uz probirana byla - nikdy jsem s umenim nic spol. nemel
AcidCliq
26. 03. 2008 | 22:28:05
+0 | -0
lol
P3K3LNý KLUK
26. 03. 2008 | 22:05:21
+0 | -0
ty máš ale krásnou přesdífku kluku. Um3lecký škoLY rePR3Zsent
alena
26. 03. 2008 | 20:20:13
+0 | -0

dmitry

no ty me prekvapujes cim dal tim vic :) prej se nikomu necpu HAHAHA vsichni te znaji pod pojmem vterka a vejtaha s tim uz bohuzel nic nenadelas klidne se obhajuj jak chces :DDDD
dMIT.RY
26. 03. 2008 | 15:20:26
+0 | -0

hellboy

rekl bych ze se chodi do klubu bavit a tancit pod hudbu kterou maji radi,pripadne i na daneho dje/poustece,protoze vedi co hraje a jakou hudbu od nej maji ocekavat...tak to mam proste ja a stajim si za tim,obdivuju producenty,kult dje je pro mne mrtev uz nekolik let proste...dj je prevsim bavic v jakem koli smyslu....a elektrikar jistym zpusobem jsem,mluvil jsem o electrohouse tipu co se harje treba v celnici,nebo duplexu a hraje to vetsina lidi nyni - to je celkem rozdil
Hellboy
26. 03. 2008 | 15:08:08
+0 | -0

dmitry

pocky a co jses kdyz nejses dj?samozrejme na hi-fi hrajou i elekrikari ale to ty nejses prece ne?prece nejses uchcanej elektrikar?takze mimo misu nejsu ja jo?a to posledni cos psal s tebou souhlasim jen v tvym pripade. Pekne si to i napsal,ze teoreticky misto tebe se tam muze pustit kazetak a je to:-D nejses dj takze tam nic nedelas a lidi se nechodi divat na tebe ale na hudbu tim padem me z tvyho hlediska vypliva ze ses tak trosku prebytecnej tady ne? Proc se chodi na koncerty rockovych skupin a tak kdyz ti staci si koupit dobry audio domu a muzes si to tam poustet podle tebe hm? Chodi se na ty dj a skupiny protoze maji nejakej styl dokazou pobavit publikum a ukazat neco z djskeho umeni coz mas pravdu v tvym pripade nejde ani o jednu tuto vec :-D mam pocit ze me asi na to nic nemuzes rict protoze to tak je.
dMIT.RY
26. 03. 2008 | 14:58:33
+0 | -0

hellboy

dalsi vec u sveho jmena nikdy nepisu dj,jelikoy se za nej ani nepocitam...idjs moc neaktualizuji,harni na hifi bylo presunuto na jine datum,jerry i javas mi pred tydnem kvuli tomu volali...sam jerry mne tam osobne pozval a pokud jsi slysel jeho sety,tak citse techno taky nehraje,muzes tam uslyset i tracky od justice treba (sam jsem s nim stravil nekolik noci nonstop kdyz jsem s nim na necem delal,takze o otmhle pomlc),navic na hifi driv hral i napr. ian fuzzy a hafo dalsich elektrikaru - ses proste opet mimo misu proste...a o tom kdo z ceho hraje jsem uz dlooze diskutoval jinde - mne je to uplne fuk,i lidem by to melo byt fuk,jdes na party parit a kvuli hudbe kterou mas rad,nebo kvuli ocumovani dje?
Hellboy
26. 03. 2008 | 14:47:38
+0 | -0

4 dmitry

Divej ja nevim co porad zvatles co ses?ses dj?ne... protoze dj nevypada jako ty,ty vapadas jakoby si posilal pri hrani maily z notasu. Tebe muze nahradit opicka za banan. Jo mas psany na idj ze budes hrat na hi-fi v perpetu co tam budes hrat to tvy disko?protoze treba to je techno vecirek.No navic kdyz sem se dival na program peta vubec tam nejses napsanej hm?nekecas nam tak trosku vsem o tom jaka ses hvezda kde vsude hrajes a tak. no vlastne hrajes je spatny slovo poskakujes jak debil je asi lepsi.nic nu rejvaci ste trosku trotli a jste opravdu originalni. TAKOVY DEMENTY TOTIZ FAKT NIKDE NENAJDES
Filip
26. 03. 2008 | 14:46:26
+0 | -0
hellboy, ty tady nekde vidis, ze posloucham dimitryho? pak nevim, kdo je blbecek, ocásku. nu-music taky neposloucham, nevim jak si na to prisel. umelec taky nejsem, ty si fakt trošičku na hlavu, že? když tu dáš 3 fakty, který nikdy nikdo neřekl, pomotánku.
dMIT.RY
26. 03. 2008 | 14:37:36
+0 | -0

helloboy

simte ptam se uz po nekolikaty - kde jsem se nekam cpal a hlasil ze jsem buh?mluv konkretne....a fuckovat minimal a trance klidne budu dal stejne jako predtim (takze minimalne),jsem uz proste takovy a kvuli nejaky kariere o kterou vubec neusiliji s emenit nehodlam a budu si za svym stat klidne dal, i kdybych se tu s vama mel dohadovat o picovinach ktere tu nadhazujete, do duchodu treba
Hellboy
26. 03. 2008 | 14:25:23
+0 | -0

pro blbecka (filipa)

hmm asi si neslysel jeho tvoru ocasku. a pokud odmitas diskofilni tvorbu proc poslouchas dmitryho ty pako:-D bez nebo prijdes pozde do skolky,ty budes jeden s tech inteligentnich umelcu ze jo:-D ty woe vy jste takova skupina NU-SRACU see yaa
Filip
26. 03. 2008 | 14:18:25
+0 | -0
HellBoy, uklidni se. Robotech je upocený prase, který aboslutně nemá vychování. Nevím, co vidíš tak povedeného na jeho diskofilní tvorbě. Ale do toho už nebudu zasahovat, jinak dimitryho neznám, ale líbí se mi, že sere na kokoty typu hellboy a jiní sráči. čau
Hellboy
26. 03. 2008 | 14:12:09
+0 | -0

4 filip

No jo jestli mas dmitry takovy kamose tak je to asi jasny. Nevim proc hucis do robotecha kterej ma aspon vlastni povedenou tvorbu a navic on se nikam necpe jako dj a nikde nehlasi ze je buh filipku vis?tak si utri sopilek a bez si hrat na hriste
Filip
26. 03. 2008 | 14:02:55
+0 | -0

Dimitry

Dimitry do nich, do hovad posranejch, všichni ti závidí. Fakuj Minimal, Fakuj trenc, je to daleko větší disco, než cokoliv jinýho. Prostě závistivci, dostal ses dál než uslintanej robotech za 100 let a než moc lidí, tady ti lidi se objeví pokaždý, když někdo něco někam dotáhne.
Zobrazit další komentáře   >>
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika