Sebastian Brandt na Entrance

Sebastian Brandt na Entrance

31. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Sobotní Entrance v Roxy tentokráte uvítá premiérově v ČR Sebastiana Brandta ze Švédska. Navzdory svému nízkému věku lze Sebastiana už teď zařadit mezi velké talenty tranceové scény.
Bez něj se totiž v současné době neobejde žádná velká akce na Skandinávském poloostrově. Svou vlastní produkci začal již v šestnácti letech, elektronické hudbě obecně však holdoval již mnohem dříve. Sám o sobě tvrdí, že jedna z jeho předností je v tom, že dokáže lidem nabídnou hudbu, která prostupuje všemmi žánry, ale přesto je v ní rozpoznat jeho osobytý styl a precizní mixování. Nechce se tak zařadit mezi dje, kteří se zaseknou na jednom stylu hudby a v obavách před reakcí publika se bojí sáhnout po něčem originálním.

Na Entrance nebude samozřejmě chybět ani rezident Entrance Michael C. Kromě informací z Michaelova nového webu a myspace si můžete udělat i hudební obrázek z jeho aktuálního setu (níže). Na hlavní stagi dále vystoupí duo Crossryders a Thomas Coastline. Kvalitně obsazený chill out mají v režii pánové TinTin a Tomics.

www.myspace.com/sebastianbrandt
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ENTRANCE

Sobota 5. 4. 2008
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Sebastian Brandt, Michael C, Crossryders, Tintin & Tomics
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika