Pigfest: Kdo jsou Dope Ammo?

Pigfest: Kdo jsou Dope Ammo?

31. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Dope Ammo se dali dohromady v roce 1996 jako kolektiv nadšených promotérů, kteří rozjeli sérii úspěšných akcí se světoznámými DJi a live acty jakými jsou Scratch Perverts, Kosheen, Slipmatt, Ellis Deea a Stan-e.
Krátce po té se začaly jejich zlomené choutky projevovat i ve studiu pod pseudonymem The Drunken Masters a nebylo pak daleko k založení vlastního labelu Dope Ammo Records, který jejich produkci otevřel cestu skrze record shopy až na gramofony po celém světě.

V roce 2001 se Dope Ammo upsali labelu Urban Agency, kterou nevlastní nikdo menší než Mickey Finn a Aphrodite a začínají hostovat ve vyhlášených klubech v Evropě i Americe. Zhruba v té době vyrukovali se svým zatím největším hitem Kill Bill, který se během krátké doby stal doslova fenoménem a i díky účasti v pořadu Steve Lamacqa na anglickém Radio 1, září jejich producentská a DJ hvězda ještě intenzivněji.

dope ammo

Rok 2002 přináší premiérové album s názvem Uprising, které obsahuje jak jejich vlastní tracky tak tracky nový duší pod hlavičkou Dope Ammo. Pilotní single Deep in the Underground definitivně potvrzuje pozici Dope Ammo mezi top drum n§ bassovými labely se zaběhnutými producenty a celou řadou nastupujících talentů. Následuje kolaborace se stálicemi scény jako například s Fatmanem D na singlu Evil That Men Do a také založení projektu Maximum Ammo s dlouholetým parťákem DJe Stan-e, pod který se ještě podepsali třeba Alter Ego nebo DJ Motion.

Krom práce ve studiu a rozvíjení vlastního labelu nezapomínají Dope Ammo ani na hraní v klubech a festivalech, které si užívají ještě více než kdykoliv před tím. V roce 2003 se objevují po boku Tima One Finger Taylora jako headlineři Roxy Festu u našich východních sousedů na Slovensku nebo třeba ve vyhlášeném klubu Scala na londýnském Kings Crossu. Hned následující rok vyrážejí na americké turné, v zimě hostují společně s Mickey Finnem, DJem Yodou a dalšími na legendárním Snow Bombingu v rakouském Mayhorfenu a objevují se na spoustě dalších velkých akcích prakticky po celé Evropě.

Nedávno podepsali smlouvu se Sony Entertainment Europe a FreeStyleGames a připravují soundtracky pro úspěšné videohry. I přes hektický a akcemi nabytým životem s maximálním vytížením nic neukazuje na to, že by Dope Ammo cokoli zanedbávali a jakkoli zpomalovali. Ba naopak, jejich produkce a sety přinášejí stále nové trendy a vychytávky a my máme tu čest, přivítat Dopa Ammo premiérově v České republice a to 19.4. na DNB edici Pig Festu.

www.myspace.com/dopeammo
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 19. 4. 2008
Vstup: 160 Kč
Vystupují:
Dope Ammo aka Druken Masters (UK), Pixie, Suki, Dooks & Killa, Cannon Foundry, Smario a MC Danny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika