Beatcase Night: Roxy nabídne novou noc

Beatcase Night: Roxy nabídne novou noc

03. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Premiéra večírku, který vás zavede do „bonobovského“ hudebního tempa s nádechem jazzy break, down-tempo a leftfield beatů. Nová noc rezidentů Tuca a Ghonzalese by se letos měla dočkat hned několika vydání.
Britové Jon Kennedy live band a domácí hvězdy Navigators budou „křtiteli“ pilotního dílu (7.5.2008), navrch okořeněného djs-kou exhibicí dvojice Tuco & Ghonzales. Předprodej v obvyklých sítích za 190 Kč, vstup na místě 250,- Kč.

jon kennedy

Jon Kennedy z Velké Británie patří k současné vlně ostrovních "leftfieldových" multi-instrumentálních hudebníků, na jejichž deskách a nakonec i při živých vystoupeních se mísí elektronika s živými prvky. Jon je již od útlého mládí nadšeným bubeníkem, jeho produkce se vyznačuje zasazováním najazzlých samplů, akustické kytary a basy do jeho organického stylu bubnování. V minulosti si prošel několika projekty, aby se nakonec ukotvil u vlastní tvorby, má na kontě tři alba - We´re Just Waiting For You Now (2001), Take My Drum To England (2003) a Useless Wooden Toys (2005), jejichž feeling je možné asi nejlépe přirovnat k tvorbě Bonobo ze stáje Ninja Tune. A podobně jako zmíněný Bonobo, jehož loňské vystoupení v Roxy bylo pro mnohé koncertem roku, i Jon Kennedy přijíždí 7.5. do Prahy se čtyřčlennou živou kapelou. Hudba a koncert mladého sympaťáka Jona Kennedy určitě potěší milovníky abstraktního hip hopu, jazzového downtempa a leftfieldu. Předskakovat mu budou stále rostoucí domácí Navigators a Beatcase DJs Tuco a Ghonzales.

www.jonkennedy.co.uk
www.myspace.com/jonkennedy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATCASE NIGHT

Středa 7. 5. 2008
Vstup: 190/250 Kč
Vystupují:
Jon Kennedy, Navigators, Ghonzales, Tuco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika