FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

The Offspring hvězdou Rock for People

The Offspring hvězdou Rock for People
08. 04. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Na dnešní tiskové koncerenci festivalu Rock For People jsme se mimo druhé hlavní hvězdy letošního ročníku dozvěděli i mnoho nových informací o organizaci a dramaturgie celého festivalu. Co vše si na nás organizátoři připravili, se dozvíte zde v článku. Takže pojďme na to!
Na 14. ročníku festivalu Rock for People spolupracují s pořadatelskou agenturou také dva generální partneři - Česká Spořitelna a T-Mobile, díky nimž může festival nabídnou hned dvě světové megastar. Již dříve oznámenou skupinu Kaiser Chiefs doplní americká legendární skupina The Offspring, která v červnu vydává dlouho očekáváné album a je tak momentálně jednou z nejvíce žádaných skupin letošní koncertní sezóny.

Dalšími nově potvrzenými skupiny jsou Enter Shikary, Black Mountain, Donots, Flogging Molly, H2O, Holy Fuck, Penten Rococo, Kissmet, Zulu 9:30, La Kinky Beat. Kompletní výčet zatím potvrzených jmen naleznete vpravo na této stránce.

rock for people

Jednou z největších novinek v areálu letošního roku bude megastan se dvěmi podii. Krytá Filter Stage bude tedy ještě s jednou novou scénou postavena v největším stanu, který kdy byl na českém festivalu postaven. I s dvěmi scénami, které budou umístěny naproti sobě a program se na nich bude střídat, se do něj vejde pohodlně 4500 lidí.

Klubová scéna bude i letos umístěna v bývalém leteckém hangáru. Nebude chybět ani taneční stan Red Zone. Úplnou novinkou bude letos programové zařazení filmového festivalu Music on Film - Film on Music a hudebně-divadelního projektu Kašpárek v rohlíku. Na Rock for People se Kašpárek poprvé představí se svým celodenním programem na samostatné scéně s mnoha hudebními i divadelními hosty, atrakcemi a především vkusnou zábavou nejen pro děti.

rock for people

Už tradičně bude na festivalu oblíbený Nescafé Camp Hotel. Letos bude navýšen počet sprch i zóny placených a pravidelně servisovaných toalet, stejně jako parkovací a kempové plochy.

Předprodej vstupenek je až do konce dubna za cenu 850,- Kč. V květnu a v červnu bude stát vstupenka 950,- Kč a na místě budou vstupenky v prodeji za cenu 1100,- Kč. Festival i letos nabídne několik druhů speciálních vstupenek se sníženou cenou pro děti a invalidy.
ROCK FOR PEOPLE

ROCK FOR PEOPLE

Středa 2. 7. 2008 až Sobota 5. 7. 2008
Předprodej 950 Kč, na místě 1100 Kč
Vystupují:
The Offspring (USA), Kaiser Chiefs (GB), Massive Attack (UK), Los de Abajo(MX), Helmet (USA), i0 (DE), Locos (SPA), Madball (USA), N.O.H.A .(DE), Outvile (UA), Skop (DE), Demented Are Go (GB), Dreadzone (GB), VNV Nation, Watcha Clan (FR), Park Avenue (IT), Karras (DE), Enter Shikary (GB), Black Mountain (CA), Donots (DE), Flogging Molly (USA), H2O (USA), Holy Fuck (CA), Penten Rococo, Kissmet, Zulu 9:30, La Kinky Beat.Aneta Langerová, Anna K, Atari Terror, Bára Zemanová, Bikini, Blue Effect, Bundy Ted, Clou, Cocotte Minute, Čankišou, Dark Gamballe, David Koller, Demented Are Go, Divokej Bill, Dreadzone, E!E, Eggnoise, Electrik Mann, Fourth Face, Gaia Mesiah, Gang ala Basta, Gipsy.cz, HC3, Horkýže slýže, Kabát, Karras, Khoiba, Kryštof, Landmine spring, Lavagance, Liguére, Maradona jazz, Medvěd 009, Mig 21, No Gravity, Nuck Norris, Outvile, Para, Park Avenue, Priesnitz, Prohrála v kartách, Psí vojáci, Rattle bucket, Skop, Skyline, Southpaw, Status Praesents, Sto Zvířat, Sunshine, Tatabojs, Temperamento, The Chancers, Tleskač, Tři sestry, UDG, United flavour, Už jsme doma, Vladimír Mišík & ETC & hosté, VNV Nation, Vypsaná fixa, Watcha clan, Wohnout, X Core, X Indl, Xavier Baumaxa, Znouzecnost, Žlutý pes, EMPYR, The Ghost, Indios Bravos, Montreal, Happysad Martin Gredner, Poprednny, Matt Hardwick, Tomas Haverlik, Roger Venzent, Cubik, Northern Lite LIVE, Weki djs, Joshek, Suki, Pixie, Aphrodite, Sayko a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |