Úhel pohledu

Úhel pohledu

13. 04. 2008  |  Autor: Little_Lo  |  Komentáře (0)
Osm lidí, osm úhlů pohledu, jedna pravda. Film o atentátu na prezidenta Spojených států se blýskne nejednou filmovou hvězdou. Jedny z hlavních rolí ztvárnili herec Matthew Fox (seriál Ztraceni) a herečka Sigourney Weaver (filmová série Vetřelec). Akční thriller je nyní v českých kinech.
Příběh akčního thrilleru Úhel pohledu sledujeme očima osmi různých lidí, kteří se společně pokoušejí odhalit pravdu o pokusu o atentát na prezidenta Spojených států. Thomas Barnes (Dennis Quaid) a Kent Taylor (Matthew Fox) jsou agenty Tajné služby, kteří mají za úkol ochraňovat prezidenta Ashtona na klíčovém summitu, týkajícím se celosvětové války proti teroru. Když je tento krátce po přicestování do Španělska postřelen, nastává chaos a během honu na atentátníka se protínají osudy různých lidí. Mez přihlížejícími se nachází Howard Lewis (Forest Whitaker), americký turista, který se domnívá, že střelce zachytil svou kamerou, na kterou celou událost nahrávala pro své děti. Na místě činu je i americká producentka zpravodajství Rex Brooks (Sigourney Weaver). Tak, jak tito a další lidé postupně doplňují jednotlivé části skládačky, začínají se odhalovat děsivé souvislosti.


Režie:
Pete Travis

Hrají: Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Sigourney Weaver, William Hurt, Ayelet Zurer, Edgar Ramirez, Eduardo Noriega, Saïd Taghmaoui
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika