Začíná druhý ročník Havana Club Tour De Bar

Začíná druhý ročník Havana Club Tour De Bar

15. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Po úspěšném prvním ročníku přichází pokračování prestižní putovní soutěže barů - Havana Club Tour De Bar 2. První letošní akce, která odstartuje turné po českých a moravských městech, se uskuteční v sobotu 17.5. na brněnském koupališti Riviera.
První ročník barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar sice skončil pražským finále teprve na konci února, avšak již v sobotu 17. května odstartuje ročník druhý. Celovečerní „barmanský open air“ spojený s taneční party začne na brněnském koupališti Riviera v 21 hodin. Na barech umístěných pod širým nebem bude mezi sebou soutěžit deset barmanských dvoučlenných týmů z vyhlášených podniků z Brna.

Zvítězí ten, kdo dokáže v časovém limitu nejvíce zaujmout odbornou porotu, tedy namíchá největší počet koktejlů, překvapí originálními recepty i atraktivním vzhledem drinků. „V Brně se nachází celá řada výborných barů a podniků, proto bude velmi zajímavé sledovat, jak se barmani předhání v přípravě těch nejlepších drinků,“ říká jeden z pořadatelů akce Jiří Tomaško a dodává: „Koupaliště Riviera zároveň nabízí ideální zázemí pro skvělý mejdan pod širým nebem.“

K dobrému míchanému drinku či koktejlu patří i ta správná muzika. O hudební doprovod se vedle rezidentních djs Davida Bowlese za doprovodu zpěvačky Charlie One (Ohm Square) a Mania postará také nekorunovaný český král tech-house, výborný bavič Chris Sadler či djs Skipworker a Maylow.

Účast na brněnském klání Havana Club Tour De Bar 2 doposud potvrdily následující brněnské podniky:

7 nebe
Aloha
Bastila
Club 007
Fléda
Mersey
Perpetuum
Vaca Loca
Vyhlídka

Trasa letošního tour povede přes Brno, kde proběhne zahajovací večer, také do Prahy, Liberce, Ostravy, Karlových Varů, Plzně, Českých Budějovic, Jihlavy, Zlína
a dalších měst.

www.tourdebar.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Sobota 17. 5. 2008
Vystupují:
David Bowles feat Charlie One & Drum ID, Chris Sadler, Manio, Skipworker, Maylow,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika