FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Svojšice "na hlavní" minimal nechtějí

Svojšice
29. 04. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V Line-upu festivalu Svojšice dochází ke změně, která je zapříčiněna změnou u zabookovaného dje Paca Osuny. Ikdyž jeho manager předem potvrdil, že Paco zahraje klasický svižný techno set, tak se pořadatelé včas od Paca dozvěděli, že to není možné, neboť v současné době totálně propadl minimalu a nic jiného hrát nechce.
To ovšem absolutně nezapadá do koncepce hlavní svojšické stage a bylo nutné situaci rychle vyřešit. Ihned jsme začali jednat a k již potvrzeným zahraničním hostům Cristian Varela, British Murder Boys, Radial live a Rumenige se nám podařilo domluvit vystoupení dalšího výborného umělce z Anglie. Jsme rádi, že se nám situaci podařilo vyřešit a můžeme vám oznámit, že 27.6. ve Svojšicích na main Semtex stage zahraje premiérově v ČR dj a producent Ignition Technician Live…Jeho pojetí techna přesně zapadá do celého line upu a my pevně věříme, že si jeho našlapaný set pořádně užijete.

Ingition Technician

A kdo vlastně Ingition Technician je? Vlastním jménem Richard Wilkinson, pochází z anglického Leedsu, kde také v současnosti působí a tráví většinu času ve studiu. Má za sebou bohatou kariéru a prakticky celý život zasvětil techno hudbě, kterou tak miluje. Do širšího podvědomí se dostal díky funkci zvukaře ve světoznámém klubu Cream. Tam se také dostal za gramofony a díky hraní po boku mnoha hvězd získal velké zkušenosti.. Spolupracoval s Carlem Coxem, Davem Clarkem, Sashou, Bassment Jaxx, Chemical Brothers, Underworld a celý rok byl dokonce osobním zvukařem Paula Okenfolda. Jeho producentský talent ale objevil sám pán velký Carl Cox, který byl také prvním djem, jenž začal hrát jeho desky.. Netrvalo dlouho a jeho hudbu začali respektovat a pravidelně pouštět další hvězdy jako například Dave Clarke, Laurent Garnier, Joey Beltram, Billy Nasty, Pete Tong, Judge Jules, Jon Peel a mnoho dalších..

V současné době vlastní Ignition Technician několik labelů - Pirate Audio, Notorious North, Dj Special Needs a pravidelně vydává na respektovaných labelech Primate, Tortured, Tronic, Potential, Audio, Planet Rhythm a Wedafuqawi. Na kontě má už více než 150 nahrávek a stále tráví spoustu času ve svém studiu, kde neustále pracuje na dalším zlepšení produkce. Vyjmenovat všechny dje a producenty, se kterými spolupracoval, a všechny země, kde vystupoval, by jistě zabralo několik stránek.

Za gramofony je také velkým profíkem a lidi baví hlavně velmi rychlým a atmosferickým groovy technem, které nikoho nenechá ani na minutu v klidu. O tom se určitě přesvědčíte i na letošním ročníku open air festivalu Svojšice, kde bude jeho premiérové vystoupení v ČR.

Vystoupení Paca Osuny si budete moci užít na Svojšice Warmup Party 23.5. v klubu Roxy, které je stále potvrzené a Paco přislíbil zahrát více „techno“, než klasický minimal. Do lineupu warmupky byl přizván další host a sice německý Dj Luke Sun.

www.myspace.com/ignitiontechnician

SVOJŠICE

SVOJŠICE

Pátek 27. 6. 2008
Předprodej od 450 Kč
Vystupují:
Cristian Varela, Radial live, Rumenige, Mischa Daniels, Dan Cooley, Madman, Chris Sadler, Jamie Quinn aka dj Matrix, IM Cyber, Katcha & MC Jacob, Chris Sadler, Dan Cooley, Aiffel vs Dj Paco, Brooklyn aka Juanita Juarez, Philip TBC, Sayko, vs Anakin a Nitrous vs 2K aka Nitropank a další jména již brzy
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |