Tomcraft na červnovém Rehabu

Tomcraft na červnovém Rehabu

04. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Máte pocit, že jste již dostatečně vyléčeni? Omyl! Rehab má pro Vás finální dávku očkování Vaší roční terapie v podobě legendárního hitmakera a remixéra DJe Tomcrafta! Tento muž nepotřebuje více představovat.
Tomcraft již vydal tři alba a na svém kontě má bezpočet remixů pro takové velikány světové hudební scény jako jsou Depeche Mode, Pet Shop Boys, Dandy Warhol, Sonique či Simple Minds. Tato spolupráce mu vynesla již tři ceny Dance Awards: Singl roku, nejlepší radio hit „Loneliness“ a také nejlepší album „MUC“. Jeho hitu Loneliness padla k nohám spousta evropských hitparád, včetně té britské.

tomcraft

Jeho sety jsou pravidelně ke slyšení na festivalech Mayday, Love Parade, Energy, Nature One a stejně tak i v nejznámějších britských klubech The Gallery, Godskitchen, Tangled nebo Promise. Své DJské dovednosti předvádí i mimo Evropu, např. v Austrálii, Kolumbii, Japonsku či na Novém Zélandě. Tomcraft je také zakladatelem a majitelem značky Great Stuff, úspěšně pronikající nejen do hudebního, ale i filmového průmyslu.



Jako support večera se představí resident a zakladatel noci DJ Nesquik, vítěz soutěže Bassline Cup 2003 a plzeňský DJ Jack Rox, momentálně působící v Mnichově. Na druhé stagei se opět můžete těšit na populární Hip-Hop & RnB projekt Platinum Soul v čele se zakladateli DJem Omarem a DJem ABD 52. Rozhodli jsme se, že podpoříme naši terapii a přizveme si profesionály z AXE, v čele s Axe Deo policií, která vyzkouší produkt Dark Templation přímo na Vás. Téma této noci je čokoláda a vše co k ní patří. Čokoláda se nejlépe servíruje horká a nikdo ji neservíruje tak dobře, jako sexy AXE tanečníci a Rehab sestříčky zárověn.Takže naberte poslední dech, dokud si pro Vás v září nepřijdeme zpátky! Předprodej za bezkonkurenční cenu 250 Kč v síti Ticketpro.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB & AXE PRESENT DJ TOMCRAFT

Pátek 6. 6. 2008
Vstup: Předprodej 250 Kč, s Meccamag ústřižkem do 23. hod 250 Kč, ostatní 350 Kč, VIP 690 Kč a s Meccamag ústřižky do 23h. za 250 Kč
Vystupují:
Tomcraft (munich/craft music, de), Nesquik, Jack Rox (de), Omar & Abdul 52
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Slick
10. 05. 2008 | 12:53:51
+0 | -0
čokoládový muž mne sice nebere:-) ale Tomcraft je jiné kafe. Opět třešnička na dortu celého konceptu Rehab, na kterém jsem se ještě nikdy nenudil. Rozhodně nebudu chybět...Rehab je ten správný klistýr, který naše hudební scéna potřebuje :-)))
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika