Sirius Smart Sounds slaví první narozeniny

Sirius Smart Sounds slaví první narozeniny

12. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Zvenčí nenápadný, zasunutý v úzkých uličkách Prahy 1 a ve čtvrtek slavící své první narozeniny. To je Sirius Smart Sounds record shop, který ačkoli má své rodiče nizozemské a opatrovníka německé národnosti, patří a je určen pro DJs a milovníky elektronické hudby u nás.
Uplynulý rok utekl jako voda a je čas se zastavit, bilancovat, ale především slavit. Připravili jsme pro tento výjimečný den Slevu 40% na veškeré backstock vinyly (tedy nikoli novinky posledních týdnů). Slovem veškeré míníme několik set vinylů známých, neznámých, unikátních, nesehnatelných a především ve 100% stavu. Dalším překvapením je rozdávání členských slevových karet Spacemiles, na které můžete při dalších nákupech pořídit vinyly a CDs se slouvou 5-7%.

sirius

Úderem 17.hodiny začnou podporovat veselou náladu DJs Monotype, Tossit a několik opravdu speciálních hostí. Hrát se budou příjemné, pomalejší, temnější nálady od minimalu až po house. K poslechu i k nákupu nebude samozřejmě chybět ani drobné občerstvení.

Ve čtvrtek bude otevírací doba od 12 do 21 hodin. Sirius Smart Sounds totiž v dopoledních hodinách navštíví redaktoři uznávaného magazínu o designu Dolce Vita. Sirius Smart Sounds record shop najdete v ulici V Jirchářích 12 na Praze 1 kousek od stanice metra Národní třída.

Chcete se dovědět trochu víc o obchodu, jeho filozofii a architektuře?
První Sirius Smart Sounds byl otevřen v červenci 1997 v Nizozemí. V obchodě se pokusili majitelé spojit všechny věci, které Sirius potřebuje. Jednoduše řečeno šlo o logické spojení herbálních energizérů a halucinogenů s alternativní taneční hudbou. Sirius věří, že slovo „Smart“ (chytrý) znamená znalost a vzdělávání se. A tak po 10 letech otevřel Sirius s touto myšlenkou před sebou nejnovější Smart Sounds obchod v Praze.

Sirius Smart Sounds Praha není pouze unikátním „Smart“ obchodem v České republice, ale také record shopem, který se specializuje na dnešní taneční hudbu na vinylu a CD. Je to právě obrovská nabídka desek, která dělá ze Smart Sounds jediný record shop svého druhu v Praze s výbornou pověstí i za hranicemi. V obchodě si nejen nakoupíte co máte rádi, ale také se můžete dovědět, co nového se děje v pražských klubech nejen o víkendu. Jsme „Oldskool“ a stavíme na tradičním osobním přístupu v obchodě, kde si můžete projíždět a poslouchat veškerou hudbu, stejně jako si číst a diskutovat o našich Smart produktech.

Tossit pomůže, poradí a zahraje
Tváří Nizozemského Sirius Smart Sounds u nás je Tossit. Ačkoli vlastní pas Německé spolkové republiky je více občanem Evropy. Dlouhých 15 let hraje, pořádá parties a radí lidem nejen v oblastech hudebních, ale především v oblastech herbálních stimulantů. Nejen v pražských klubech narazíte na Tossita hrajícího dnb, breakbeat, minimal, detroit techno a deep house.

Více informací a fotek z obchodu najdete jak na stránkách www.siriussmartsounds.cz, tak i na stránkách www.myspace.com/siriuspraha.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika