Rehab presents Hustler

Rehab presents Hustler

12. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Víme, že to máte rádi tvrdě a proto jsme pro Vás přichystali speciální Rehab v režii světoznámé značky Hustler! Proslulá módní značka kultovního časopisu a duchovního dítěte Larryho Flinta, se představí na oblíbené sestřičkovské párty Rehab.
Dokonalé spojení Hustleru a rezidentní noci Rehab, plné sexy sestřiček a krásných modelek, Vám představí nejnovější kolekci z obchodu www.hustler-shop.cz. Asistovat a léčit Vás bude tradičně rezident a spoluzakladatel noci Rehab, doktor DJ Nesquik, za jehož uměním stojí několikaletý trénink a vystupování v zahraničí i po celé ČR. Další se představí oblíbený olomoucký DJ Mark Tongue (Wolscha), spolupořadatel Bubbles, jedné z nejnavštěvovanější párty na Moravě.

Nebude chybět ani populární houseový veterán Sly Antro z Manchesteru. Na 2nd stagei se o Vás postará úspěšný projekt Platinum Soul s DJs Omarem a Abdulem 52, zakladateli a leadery první české RnB a Hip Hop hitparády. Sexem nabitá a hudebně kvalitní noc bude jako vždy zárukou úspěšné terapie! Start 22:00.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS HUSTLER FASHION SHOW

Pátek 16. 5. 2008
Vstup: 190 Kč, holky do 23hod zdarma, VIP 490 Kč
Vystupují:
Nesquik, Sly Antro, Jack Rox, Wolscha aka Mark Tongue, Omar & ABD52
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika