FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Smokin Jo: Budou to mé první Creamfields

Smokin Jo: Budou to mé první Creamfields
13. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Její funky mixy aktuální elektronické taneční muziky rozjíždějí lidi na parketech klubů i placech velkých parties, či festivalů celé planety. Přesvědčit se o tom budete moci na festivalu Creamfields Central Europe, ale ještě před tím tu s ní máme krátký rozhovor.
Bude to poprvé, co přijedeš na Moravu, slyšela jsi už něco o zdejší elektronické scéně? Těšíš se, že si zde zahraješ?
Hrála jsem již několikrát v Praze, bylo to opravdu velmi příjemné, protože lidé šílí a hudbu si užívají, proto se velmi těším, až budu opět v ČR.

Na kterých Creamfields jsi už hrála? Jaké s nimi máš zkušenosti?
Toto budou mé první Creamfields, ale hrála jsem na jiných podobných festivalech a ty vždy bývají výborné, když si můžeš poslechnout sety ostatních djů a pobavit se venku s přáteli, je to lepší než pouze zahrát a pak hned odjet pryč.

Popiš prosím Tvůj současný hudební směr.
Je to směsice deep housu, minimal techna a tech housu, velmi dynamická a pozitivní.

smokin jo

Upřednostňuješ desky nebo používáš některou z nových technologií, hardwarů či softwarů?
V současnosti stále hraju z desek a cd, miluju vinyly, ale jsou hodně náročné při manipulaci a velmi nákladné, když je ztratíš. Minulý rok mi v Iberia Airlines ztratili tašku, ve které jsem převážela 70 vinylů, už nikdy je nenajdu!! Proto nyní hraju převážně z cd a několika vinylů, které mám obvykle u sebe v letadle. Brzy bych si ráda pořídila Tracktor Scratch, ale ještě čekám, až vychytají poslední nedostatky v programu, od ostatních djů slýchám, že program nepracuje zatím správně během jejich setů.

Máš v plánu vydání nové kompilace?
V současné chvíli ne, ovšem pracuji na skladbách, abych mohla vydat své autorské album.

Máš raději, když hraješ v malých klubech nebo se ti více líbí velké festivaly?
Miluju malé kluby, jsou více intimní a vášnivější, dostaneš tu více pocitů na menší ploše. Ale i přesto jsou festivaly zábavné, někdy z nich člověk může být trochu nervózní, ale je to úžasný pocit, když 20.000 lidí šílí u tvého setu.

Jak je to s Tvojí produkcí? Plánuješ v nejbližší době něco nového?
Mám vydaný track na Viva na Beatportu nazvaný ‚Sausage Dog‘ pod jménem TRNNSTR, a v červnu vydáme další, který se bude jmenovat ‚As You Like it‘.

Na kterých letních festivalech ještě budeš letos hrát?
To prozatím nevím..

Vrátíš se letos v létě na Ibizu? Ve kterém klubu Tě tam můžeme slyšet?
Budu mít rezidenci ve Space o nedělích pro We Love
CREAMFIELDS CENTRAL EU

CREAMFIELDS CENTRAL EU

Sobota 12. 7. 2008
Předprodej 850/890/930/970 Kč, na místě 1100 Kč
Vystupují:
Gus Gus, Coldcut (UK), Sasha (UK), John Digweed (UK), Ferry Corsten (NL), Booka Shade live (GER), Bridgeheads (SK), Andy C + Mc GQ (UK), Sébastien Léger (FR), Michel De Hey, Kasey Taylor, Smokin Jo (UK), Funk D Void (UK), Lexicon Avenue (UK), Lucca (CZ). Corvin Dalek (HU), Markantonio, Preach (CAN), Monkey Business (CZ), Hot X (HU), Wehbba (CZ), Chriss of The Quassar (HU), Ladida (CZ), Navigators (CZ), Elio (CZ), Lakeside X (CZ), Inina Gap (AT), Felipe (AT), Orbith (CZ), Javy Union (ESP), DisaZt (AT), Javas (CZ), Jerry (CZ), Dandy (HU), Kühl (HU), Michal Poliak (CZ), Agent (CZ), Chris Sadler (CZ), Katcha (CZ), Sayko live (CZ), Hyde (CZ), Texx (CZ), Crazy Sonic (AT), Breeth (SK), Pappi (SK), Monoriders live (CZ), Bela En (CZ), Enrico (CZ), Martin Hloch (CZ), The Fakes (CZ), Holy (CZ), Josef Sedloň (CZ), Coyote (HU), Michael C (CZ), Dan Cooley (CZ), Roman Rai (CZ), Kaisersoze (CZ), Javas, Michal Poliak, Stepan Bruck, Michael C, Antena (SK) a Drinkteam (SK)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |