Zen s Maertinem Grednerem

Zen s Maertinem Grednerem

15. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Třetí sobota v měsíci květnu přináší tradiční elektro  - house - progressive party s hosty a rezidenty zároveň. Vystoupí všichni naši známí v čele s Michaelem Burianem a Romanem Raiem.
Právě těmto dvoum djs patří sobotní zen. Oba dva djs mají na svém kontě nespočet releasů na singlech a oba dva mají ten poslední právě v měsíci nám všem nejmilejším. Michael Burian na značce Bohemian Recordings, singl s názvem From Berlin 2 Prague (název jistě napoví kam se ubírá Michaelova hudební produkce, očekávejte gradující elektro zvuk), Roman Rai vydal na Tribal Vision Records singl s názvem Rose Tinted Glasses, pomalejší progressive house track postavený na melodických linkách.

Oba dva djs tedy reprezentují aktuální progressive zvuk made in ČR. A každý v jiném hávu a s odlišným důrazem na celkovou kompozici. Proto snad právě tento večer bude jistě zajímavým zážitkem. To ale nebude zdaleka vše. Jako host přijal pozvání Martin Gredner z ostravského Fabricu, kterého netřeba jistě představovat. Jeho vystoupení v Číně a Londýně proběhla snad všemi kanály o taneční hudbě. Celou sestavu doprovodí dj Da Moon, 2nd stage bude jistě neméně zajímavá, kde vystoupí dj Airto a Lillou. Obrazový doprovod namíchá vj Martin. Otevíráme klasicky ve 22. Vstup do 23 hod za stovku, poté 150 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZEN

Sobota 17. 5. 2008
Vstup: do 23h. 100, poté 150 Kč
Vystupují:
Michael Burian, Roman Rai, Martin Gredner & Da Moon, chill out djs: Airto & Lillou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Zen - 17.5. Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika