Minimos již po čtvrté - tentokrát s Molczikem

Minimos již po čtvrté - tentokrát s Molczikem

19. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Plzeňský matador Molczik nebude jediným hostem čtvrtého pokračování Monotypovy mini-klubovky Minimos v pražském klubu Gecko (23.5.2008). Dalšími hosty je dvojice djů Valika z Běloruska a v Praze již zdomácnělého Moraváka Proovana. Nebudou chybět ani rezidenti Awacs s Monotypem.
Hlavním hostem je tentokráte plzeňský El Matador Molczik, který Minimosovo učení hledal v předešlých 10 letech v rytmech techna, disca, vzdušného trance, až jej našel ve spojení house, trance, progressive a minimalu. Cože? Všude tam? Ano! I tam zanechal své nesmazatelné stopy Minimos. Však doražte a přesvědčte se sami. :o)

Proovan patřil k inventáři moravských techno nocí po dlouhá léta. Poslední měsíce a roky však více sleduje jak Minimos nenechal na několika parties dveře zavřené a svěží minimalistický průvan moravského Proovana zachytil a již nepustil. Proovan patří k milovníkům sekty Richie Hawtina M_nus a své oblíbené kazatele vidí i v údernících jakým je Paul Ritch.

Bělorus Valik je tak trochu tajemstvím. Potulný mnich na cestě pravdy požádal o slyšení během Minimosovy seance. Jeho přání bylo vyslyšeno a my se již těšíme. Samozřejmě nebudou chybět ani pravidelná zjevení v podobě Awacse a Monotypa.

Začínáme půl hodiny po 20. a peníze na vstupné opět můžete využít například na Cuba Libre, která je v Gecku opět v akci.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika