Dvouúrovňová stage na Apokalypse

Dvouúrovňová stage na Apokalypse

26. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Hlavní Construct stage bude opět jiná, než jste zvyklí. Tentokrát se můžete těšit na rozdělení pódia na vyšší DJ stage a nižší Live stage. Na vyšší stagei vystoupí Djs jako Kevin Saunderson, Candy Cox, Axel Karakasis, Jeff Amadeus a další. Čtěte dále.
Na nižší stagei vystoupí LIVE producenti v čele s The Adventem, doplní ho Ortin Cam & Cave a Michal Poliak. Celá hlavní stage bude složena z LED panelů od firmy LEDVIEW, která oproti minulé Apokalypse dodá o více než 50m2 plochy více. Jak je zřejmé z 3D vizualizace, kromě čela vyšší dj stage a sloupů, přibude tak LED stěna přes celou zadní část pódia.

main stage

Opět jsme design scény přenechali odborníkovi, dekoratérovi a scénografovi Městského Divadla v Brně – J. Milfajtovi, který navrhl dekorace hlavního pódia - zamotané, svítící a velmi efektivní „jacky“, které budou naaranžovány nad Djem a do publika. 3D vizualizace nenabídne bohužel takový efekt, ale určitě budete velmi mile překvapeni.Plnobarevné a barevné lasery (L+P+CENTRÁLNÍ+ZADNÍ) dodává slovenské Ministry SK, ke kterým snad ani není co dodávat a kteří svojí kvalitou válcují konkurenci jak na Slovensku, tak v České republice.

Klimatizace – pro všechny, kdo mají obavy, že na Apokalypse bude jako „v sauně“, máme dobrou zprávu. Bobycentrum zainvenstovalo nemalou část finančních prostředků do úplně nové, velmi výkonné klimatizace, která zaručí vynikající a čerstvý vzduch v hlavní hale Laser Show Hall.

Zahrádka - jelikož se jedná o letní Apokaypsu, bude opět nachystána letní zahrádka, s lavicovými sety, příjemným posezením, točeným pivem a grill barem. Zahrádka se bude nacházet před vchodem pro předprodejní vstup do Laser Show Hall.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA TECHNO CONGRESS

Pátek 20. 6. 2008
Vstup: Předprodej 479 Kč
Vystupují:
Kevin Saunderson, The Advent, Cave & Ortin Cam, Candy Cox, Axel Karakasis, Michal Poliak, Jaroslav Beck aka Jay Beck, Dj Nois a CZscream, The Keeper & Steen, Tráva, Milan Lieskovsky, Robert Burian, Tommy Rogers & Peet, Texx, Joshek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika