Signum Djs a Leon Bolier v Ostravě

Signum Djs a Leon Bolier v Ostravě

29. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec spekulacím ohledně dalšího pokračování párty Beats & Melody! Třetí dějství noci B&M proběhne v sobotu 18. října 2008 v ostravském Fabricu. Už teď se můžete těšit na dvě podia a spoustu nespoutané energie, kterou rozpumpují Signum Djs, Leon Bolier, či Galen Behr.
Dámy a pánové, párty Beats & Melody je zpět! Sobota 18. Října 2008 bude oním datem, kdy další díl párty Beats & Melody otevře své brány. Ovšem pozor, společně s novým dílem jsme se přesunuli i do nového prostoru, kterým je ostravský klub Fabric.

Beats & Melody s pořadovým číslem 3 nabídne celkem dvě podia. Hlavní podium bude již tradičně věnováno trance-progresivní rytmice v podání holandských Signum Djs, Leona Boliera a Galena Behra, které doplní čeští Revolt, Depress a Michael Scuberman. Druhé Rave.cz podium nabídne oproti hlavnímu zcela odlišnou house atmosféru, kterou vykouzlí Carrione aka Diesel Phunk, FGSuckers, Danny May, Timo Timonen & George L a D'Safo & Marco Key.

Pro pravidelný přísun 100% zaručených informací o podzimní Beats & Melody doporučujeme kromě hudebních serverů sledovat i webové stránky :

www.myspace.com/bamparty
www.idj.cz/bamparty
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATS & MELODY 3

Sobota 18. 10. 2008
Vstup: Vstup 200,-/ 250,- Kč
Vystupují:
Signum djs, Leon Bolier, Galen Behr, Revolt, Deepress, Michael scuberman, Carrione aka. Diesel phunk, Fgsuckers, Danny may, Timo Timonen & George l, D'safo vs. Marco Key
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika