FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Summer Session představuje své stage

Summer Session představuje své stage
29. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Že se letos Summer Session Open Air rozrostl na dva dny, už víte. Že přijede Mario Ranieri Milo Moretti už zřejmě také víte. Nyní vám ale podrobně seznámíme s dvoudenním programem Techno.cz a Poslouchej.net Stage.
Techno.cz Stage
pátek

Hlavním hostem tohoto festivalu bude Mario Ranieri. V současné době je to, troufám si říct, nejlepší rakouský producent, dj a majitel pěti labelů. Já myslím, že není víc co dodat. A když řeknu, že se nejvíce přátelí s Frankem Kvittou, tak si asi dovede představit, co to musí být za vražednou kombinaci, když se ti dva sejdou na jednom podiu.

Dále se můžete těšit na jednoho z našich nejlepších technodýdžejů, giganta dje Agenta. Své sety charakterizuje jako stále tvrdší, podpořené čistým a energickým mixem, protože na technice mixu si vždy velice zakládá. Prohlásil, že jeho set na loňském SS byl nejlepší, jaký během onoho léta odehrál. Zde se můžete sami přesvědčit.

Tento dj hrál na všech dílech Summer Sessionu. Z jeho setů je vždy cítit energie a dynamika. Klade velký důraz na vývoj setu a jeho dějovost. Resident festivalu, dj Franke. Jeho hvězda poslední dobou jenom září. Čím dál obsazovanější dj Golpe, má v báglu jeden obzvlášť vychytaný kousek, který vás zaručeně rozsekáááá! On už bude vědět, co mám na mysli ;o) Už se těším, až si zatrsám.

Českobudějovické duo Legend Bee a Body Bass pořádající pravidelné parties Xmix, Traumax-x Night a Technical, jste mohli zaregistrovat i na loňském SS. I letos se připravte na jejich společnou jízdu a pořádnou řezničinu!

Xtr vs. B.Unq! Tato dvojice se vrývá do paměti už i nám Jihočechům. Technical 4, Warm Up Apocalypsa, Xmix - Girls Mission, Warm Up Arkus P., tak to jsou některé jihočeské parties, kde jsme je mohli vidět a slyšet. Nebudou chybět ani na letošním SS. Dje Zviryho můžete většinou slyšet hrát v pražských klubech Guru, Visitor a Molekula. Jeho mixy jsou vždy energické, vyznačují se hutnými beaty, využívá prvků trancu a housu, a klade také velký důraz na strukturu celého setu. Mladý a stále se zdokonalující dj Flyplender se bude moci po SS pyšnit tím, že si zahrál už i po boku takových velikánů jako je např. Mario Ranieri či Agent.

Sobota

Najde se mezi vámi ještě někdo, kdo by neznal Chrise Sadlera? Našeho vynikajícího dje, producenta, a také moderátora na Fun 1... Já myslím, že takový „neználek“ se na české taneční scéně dávno nevyskytuje. Máme pro vás překvapení! Na letošním SS pro nás Chris Sadler namixuje speciální technoset. Takže žádný house, žádné funky, ale pořádné technooo!

A co by to bylo za techno stage, kdyby na ní chyběli Jamal DJs? Bez nich by to opravdu nešlo. Jejich rychlé taneční techno plné zvratů, gradací a přesných scratchů se tak stalo vyhlášené po celé České republice. Dva Kovo_shroti v jednom setu. Pavel Krejdl a Čenda nám ukážou jak jim to skvěle ladí ve hře na čtyři gramofony a dva mixy. Řádná dávka techýnka s prvky odlišných hudebních stylů vás nenechá chladnými.

Residentní duo The Keeper a Steen asi není třeba představovat. Slyšet jste je mohli např. ve společném setu na Apokalypse nebo PigFestu. Dnes už hrají převážně spolu. Své publikum si získali především svou sehraností, kvalitními scratchemi a zvukovými efekty.

Mnozí budou znát dje Homea pod přezdívkou „schranzmeister“. V roce 2006 však ale symbolicky upustil od schranzu, a v současné době hraje energické tvrdé techno doplněné melodickými skladbami a euforickými vokály. Na jeho umu to však neubralo a Home je stále jedním z nejvyhledávanějších českých djů.

Mladičká a talentovaná djane K.Sandra stihla nabýt během své djské kariéry hodně zkušeností s hraním nejen na festivalech, ale i v předních českých klubech po boku špičkových tuzemských i zahraničních djs. Oblíbenými styly dje Lookshota jsou techno a dnb. Prosadil se především v západních Čechách. Pod svá křídla si ho vzala Pigs production a s její spoluprací pořádá parties X-Treme Violation. V současnosti se věnuje i vlastní tvorbě.

Jacob Mara je spoluzakladatelem jihočeských parties TechnoVinyl. Jeho melodické promyšlené ,,space" techno doplněné scratchingem a efekty se vždy postupně rozvíjí v kvalitní show. David Vávra alias Mr.Point je spolupořadatelem jediných Warm Upů Apokalypsa na jihu Čech. Hraje veselé hravé techno obohacené o prvky tribalu, latiny, electra a bootlegů. Jeho sety mají šťávu a nenechávají žádného tanečníka v klidu.

Jeho parťákem a spoluzakladatelem Invaders agency je dj Muttaggen. Stylem číslo jedna se pro něj stal schranz..Desky točí až na vysokých 155 bpm a své hraní si za mixážním pultem vždy naplno užívá.

Nezapomeňte! Šanci zahrát si na jednom podiu s Mariem a s kvalitními českými djs dostane i ten, kdo od vás dostane nejvíc hlasů na www.djbank.eu.


Poslouchej.net Stage
pátek


Letní mejdan Summer Session 4 u Žákovského mostu se pomalu blíží, a tak jsme pro Vás připravili představení housové stage-e, která se rozjede 19.7.2008 od 19:00. Z tohoto podia na nás zaútočí celkem 8 účinkujících. Pojďme se tedy podívat, kdo nám bude zpříjemňovat sobotní večer.


Hlavním headlinerem je Milo Moretti, vlastním jménem Milan Burian, kterého si jistě pamatujete z předloňského Summer Session. Kudrnáč z Pelhřimova, který Vás rozhodně nezklame svým djským uměním a pestrou muzikou. Ostatně uslyšíte sami. Jeho cílem je pobavit publikum a proto rád říká: „Je jedno co pustíš, hlavní věc je, když se lidi baví “

Dále bychom rádi představili residenta českobudějovické KáDvojky, dje Efendyho. O jeho kvalitách rozhodně nemusíte pochybovat, svědčí o nichi jeho častý booking do pražských clubů na vyhlášené akce. Např: Roxy / Climax, Mecca / Vibe a další... Zahrál si po boku hodně zvučných jmen jako třeba Filterheadz, Lee Cabrera, Plastik Funk, Jamie Bissmire, Lucca a mnoho dalších.

Jay Beck aka Jaroslav Beck. Nejmladší a zároveň nejnovější člen Nubreed bookingu. Tento klučina je hodně progressivní. Tím myslíme jak djingem, tak jeho vlastní produkcí. Často bývá (dobrovolně) zavřený ve zkušebně a zdokonaluje v ní svůj Beckstyle. Chce být originální a nenapodobitelný. Jeho projekty si můžete poslechnout na stránkách jaybeck.eu. Splnil se mu také velký sen a 20.6.2008 předvede svůj um na Apokalypse 29.

Další člen z Nubreed bookingu, který nesmí chybět na této stage-i, je dj Da Moon. Tento člověk je skvělý skladatel. Teď nemyslíme jeho vlastní produkci, ale jeho hraní. Má výborný vkus pro výběr tracků, v jeho setech a vystoupení má vždy výbornou gradaci. Nesmíme opomenout jeho vyhlášenou plzeňskou noc Moonlighting.

Dj Spirit pochází z Dačic, je zakladatelem známého serveru freeak.net. Už jako malý kluk byl fascinován domácím gramorádiem a prohrabával se horami LPček. V roce 1996 se začal aktivně věnovat dingu. Prošel si širokým okruhem hudebních stylů, asi jako většina z nás. Jako dj preferuje styl house s progressive a electro prvky. Jeho sety jsou čerstvé, barevné a přizpůsobivé uším posluchačů.

Bývalý Kineťác Groove Dan se věnuje dingu od roku 98. Krátkodobě koketoval se styly techno a trance, později mu však učaroval house a electro-house, a u toho taky zůstal. Své sety okořeňuje melodickými a vokálními prvky. Momentálně ho můžete slýchat v táborském Mileniu, kde rozjel své residentní noci.

Strakonický dj Gregy se věnuje elektronické hudbě od roku 2003, kdy si pořídil vlastní aparát. Preferuje styly house a funky. Jeho nejoblíbenější značkou vinylů je Work, z producentů Bob Sinclair, Olav Basoski, Clamaran a Hatiras, což mluví za vše. Gregy vám ukáže, že ve Strakonicích se nehraje jenom na dudy

Mr. Shorty
je zakladatelem a další z členů Nubreed.cz group. Nejen, že je známý tady u nás, dobré jméno si udělal i v Anglii. V roce 2000 sklidil úspěch v jedné tamní djské soutěži pořádané místním Ocean Clubem, a tím si v něm zajistil i angažmá. V roce 2005 se nadobro usadil v Čechách a stal se residentem plzeňského dj baru Mazaný Králíček. V jeho báglu se najdou kousky např. ve stylu electro, tech-house a progressive. Nemá žádného konkrétního oblíbence, je vcelku náročný posluchač a vybírá si jen to nejlepší. Hraje vše, co lahodí jeho uším a také to, co vyžadují jeho posluchači.
SUMMER SESSION 4

SUMMER SESSION 4

Pátek 18. 7. 2008 až Sobota 19. 7. 2008
Předprodej: Jednodenní 165 Kč, dvoudenní 315 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri, Chris Sadler, Jamal DJs a The Keeper & Steen, Pavel Krejdl, Franke, djane K.Sandra, Le Pneumatiq, Lulu Rulez, Hanzall, Chita, Thinngy, Milo Moretti, Efendy, Da Moon, Groove Dan, Jay Beck a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |