FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Let it Roll nabídne i Freestylers

Let it Roll nabídne i Freestylers
15. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Let it Roll open air festival představí rovný tucet zahraničních hvězd na dvou hlavních stagích. Line-up rozšiřují DJ Matt Cantor z breakbeatového projektu Freestylers a legendární Phantasy; Take Control stage rozjede Raiden. Zároveň přinášíme informace o třetím pódiu a jeho headlinerech.
Freestylers
Na koncerty Freestylers mají milovníci kvalitní klubové muziky jen ty nejlepší vzpomínky a alba We Rock Hard nebo Adventures In Freestyle pro svou nadčasovost dodnes nezestárly ani o den. Dvoučlenný projekt má úzké vazby i na drum & bass díky spoluprácím s Pendulum a remixům od Roni Size, John B a nebo Noisia. DJ Matt Cantor z Freestylers předvede ten nejnašláplejší nu skool breakbeat, který má s drum & bassem rozdílné pouze BPM - energií mu dokáže hravě konkurovat, a proto bude zajímavým zpestřením noci.

Phantasy
Phantasy rozjížděl britskou taneční scénu s Mickey Finnem nebo DJem Facem již před dvaceti lety. Když se zamiloval do drum & bassu, hrál ho jedině Grooverider, a tak bylo velmi těžké s tímto stylem prorazit. Phantasymu se to však povedlo, stal se populárním DJem a producentem (spolupracoval i s Ganja Crew) a později založil label Easy Records, na kterém věnuje prostor novým talentům. Jeho nejslavnějším hitem posledních let je Gimme Da Gal s hlasem MC Apache.

Raiden
Raiden se nejdříve úspěšně předvedl na labelu Transparent a v roce 2002 hitovou záležitostí Fallin zaujal vydavatelství Renegade Hardware, na kterém zakotvil a rozšířil team nejpovolanějších tvůrců temných pecek s industriálními motivy. Brzy však svůj rytmus téměř narovnal a odklonil se od typického drum & bassu. Založil si proto label Offkey, který dnes znamená nejvýznamnější líheň talentů stylu, který by se dal nazvat jako drum & bassové techno.

Informace o Different Beat stagi:
Let it Roll open air festival nabídne i třetí, Different Beat stage, na které uslyšíte reggae, raggajungle a dubstep. Hlavními hvězdami tohoto pódia budou francouzští Ixindamix a běloruský projekt 4Kuba.
LET IT ROLL

LET IT ROLL

Pátek 25. 7. 2008 až Sobota 26. 7. 2008
Předprodej 250/350Kč, na místě 600 Kč
Vystupují:
Future Prophecies (NO) -live, Adam F (UK) feat. MC Rage (UK), Baron (UK), TC (UK), Brooklyn, Pixie & Suki feat. MC Jacob, Deadly Viperz aka Akira & Anakin, Phace (DE), Axiom (CH), No Money, Morebeat, IM Cyber, Yadel, Stanzim, Beast 67, Lulu Rulez, Mystif, Danko, Killa & Doox, DJ Ixindamix (FR), 4Kuba (BY) - live, Angry Mad Tongan, Z-Aires, Budy, Babylon Rocker, Rich & Basstien, Mini, Fat G, Jahrider & StrawBerry, Scratch Perverts (UK), Freestylers (UK), Phantasy (UK) feat. MC Skibadee (UK), Futurebound (UK), L Plus (SK), Lixx (SK) & Kukurica (SK), Inspiral X62, Vicious Circle (UK), Raiden (UK), Sayko, X.Morph, Rido, Ghonzales, Kyanid, Nitropank aka Nitrous & 2K, Sweg, Bifidus Aktif, Romana, Wash!, Coolcream & Tuvok, Lion Don, Elza, Wadd Up, Roccaflex, Peeni Walli, Irie Memba, IA, Matoa, ANS, Dada & Shin, Anus & Medis & Rolník, Appu, Hoover, Spoq & Papafredo.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |