FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zeptej se Tiësta a vyhraj...

Zeptej se Tiësta a vyhraj...
09. 07. 2008   |   Autor: ozzby   |   Komentáře (0)
Připravili jsme ve spolupráci s pořadateli festivalu Mácháč kreativní soutěž. Zeptejte se na cokoliv Tiësta otázkou související s projektem Dance4Life. Ty nejzajímavější z nich pak položíme přímo Tiëstovi a jeho odpovědi si budete moci přečíst zde na našem serveru. A o co se hraje?
Autory pěti nejzajímavějších a nejoriginálnějších otázek odměníme speciálním „Mácháč balíčkem“ (1x vstupenka na festival Mácháč, stylové tričko Mácháč a plážové boty značky OZONO).

Svou otázku pro Tiësta napiš zde




O projektu Dance4Life

Tradiční letní hudební festival Mácháč láká letos své návštěvníky nejen na atraktivní hudební program, ale nabízí jim i příležitost aktivně se zapojit do globálního boje proti zákeřné nemoci AIDS. Z každé vstupenky na tento festival připadne 1 euro na podporu světového hnutí Dance4Life. Ambasadory projektu se již stali přední světoví DJs jako Tiësto, Paul van Dyk, Marco V či zpěvák světoznámé skupiny Faithless - Maxi Jazz a další.
dance4life
Návštěvníci letošního ročníku festivalu Mácháč 2008 mají letos jedinečnou příležitost svou účastí, přispět na zajímavý charitativní projekt Dance4Life. Paušální částkou 1 eura z každého lístku bude podpořen boj proti globální hrozbě – nemoci AIDS. Podle statistik se touto nemocí nakazí každý den na Zemi zhruba 12.000 lidí, více než polovině z nich je méně než 25 let.

„Jsme hrdí na to, že jako první můžeme českému publiku nabídnout možnost aktivně podpořit boj proti zhoubné nemoci AIDS. Projekt Dance4Life je jedinečný především svým spojením s taneční scénou, hudbou a tancem,“ shodují se Zdeněk Gabriel a Jiří Pokorný, pořadatelé festivalu Macháč 2008. Dodávají: „Věříme, že se nám tímto krokem podaří upozornit mladé lidi na tuto nebezpečnou nemoc.“

Originální způsob, jak na tuto problematiku upozornit nejvíce ohroženou skupinu - mladé lidi, představuje právě projekt Dance4Life. Zahrnuje celou řadu aktivit: Schools4Life se zaměřuje na edukaci studentů ve školách prostřednictvím Dance4Life Teamu složeného z hudebníků, tanečníků a odborníků, kteří netradiční a interaktivní formou informují o nebezpečí AIDS. Skills4Life – výukový program na téma prevence HIV a AIDS, Act4Life – dobrovolníci, kteří mezi svými přáteli nebo širší veřejností šíří informace o této problematice. Dance4Life Ambasador – mezi nejznámější patrony projektu patří například DJ Tiësto, Paul van Dyk a Marco V. Dance4Life party je taneční akce pořádaná každé dva roky v zemích zapojených do projektu. V den před mezinárodním dnem boje proti AIDS se na ní sejdou mladí lidé, aby společným tancem vyjádřili svou podporu tomuto projektu.
MÁCHÁČ

MÁCHÁČ

Pátek 22. 8. 2008
První předprodej za 599 Kč (Ticketpro)
Vystupují:
Tiesto (NL), John Dahlback (SWE), Filo&Peri (USA), Joseph Armani (MT), Chriss (H), Fake Sam (UK), Girlcore (UK), Trava & Significant others, Loutka, Laydee Jane, Formi, David Bowles, Neo, Tripmain, Enrico, Michal Poliak, Kaisersoze, Skipworker, Macio, Lafayette, Kuba Soulcheck, Marco S, Fcuk, Looky, Marty Crow, Manio, Tommy Rogers, Peet, Yaroush, Martin Frank, Joseph Armani, Girlcore, Chriss, Fake Sam
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |