FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Praktické info k Let it Roll

Praktické info k Let it Roll
08. 07. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Let it Roll open air festival s nabušenou drum & bassovou sestavou se kvapem blíží a vzhledem k tomu, že se začínají množit dotazy, jak bude na místě řešena organizace, nabízíme odpovědi na ty nejzásadnější. Organizátoři navíc oznamují cenný přírůstek do line-upu a malé změny.
Parkování bude možné na několika parkovištích v okolí. Vzhledem k nutnosti pronájmu prostorů pro tyto účely v tuto chvíli předpokládáme potřebu výběru poplatku za každé zaparkované auto ve výši 100 Kč (ať už na celý víkend nebo jen na jednotlivý den).

Nejblíže areálu bude parkoviště pouze pro auta a stanování bude možné přímo na písečné pláži. Na ostatních přilehlých loukách bude možné mít auto a stan společně vedle sebe. Možnosti, jak se na festival dostat, naleznete na stránkách www.letitroll.cz v sekci Navigation.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji (450 – 500 Kč) a na místě (600 Kč) na oba dva dny. Na sobotu lze zakoupit vstupenku jen na místě (400 Kč). Návštěvníkovi bude u vstupu na ruku připevněna páska, která bude platit na oba dva dny festivalu. Po sundání pásky vstup pozbývá platnosti. Návštěvníci mohou areál kdykoli opustit a opět se vrátit bez omezení. Areál se otevře v pátek v 18:00 a uzavře se až v neděli ráno po 8:00.

Na Different Beat stagi se bude hrát non-stop a v areálu budou po celý víkend k dispozici stánky s občerstvením, jídlem a další obchody. Každý půllitrový kelímek bude zálohován částkou 1 Kč, což, doufáme, zajistí menší nánosy plastu pod nohama tanečníků a přispěje k šetrnější likvidaci odpadů k životnímu prostředí.

U vstupní brány bude umístěno jedno okénko, kde bude možné zakoupit vstupenky a druhé okénko, kde se budou moci akreditovat hosté, novináři a fotoreportéři. Pro účinkující a jejich doprovod bude samostatné akreditační místo i vjezd do areálu. V nejbližší době přineseme plánek celého areálu a okolí pro upřesnění orientace.

Do areálu bude zakázáno vnášet jídlo, pití a zbraně. Z tohoto důvodu bude nutné, aby se každý návštěvník podrobil bezpečnostní prohlídce, kterou bude provádět bezpečnostní služba. Je důležitá pro bezpečí nás všech, a proto děkujeme za její respektování. Psi mají do areálu vstup povolený, každý pes bez výjimky ale musí být na vodítku a s náhubkem.

V areálu i mimo něj bude dostatečný počet mobilních WC a cisterny s pitnou vodou (dvě cisterny v areálu festivalu, jedna na nejbližším parkovišti).

Line-up dostál malých změn: V pátek do sestavy Different Beat stage přibude kanadský raggajungleový mistr RCola a set francouzské DJky Ixindamix se přesune na sobotu. Máme však smutnou zprávu pro fanoušky MCho Skibadee, který nedorazí, protože raději přijal nabídku vystoupit na akci Global Gathering. Posílá za sebe stejně kvalitní náhradu ze své crew: MCho, který si říká Fun neboli Funsta.

MCs mají dle dohody a smlouvy doprovázet pouze uvedeného interpreta, nelze jim však samozřejmě bránit v další performanci v případě, že se na přídavku s dalším DJem domluví. Doufáme, že vystoupení MCs bude vyvážené jak pro ty, pro které je MCing esenciální součástí DJského setu i pro ty, kteří dávají přednost setům bez MCs.

Hlavní stage bude částečně zastřešena, Take Control Radio 1 stage bude ve stanu s kapacitou 1000 lidí a Different Beat stage ve stanu s kapacitou 400 lidí (stany nebudou z boku uzavřeny a bude tak možné tančit i okolo nich). V případě nepřízně počasí tak mejdan v žádném případě neskončí.

Nezapomeňte, že dvoudenní vstupenky na Let it Roll open air festival zakoupíte za zvýhodněnou cenu 450 Kč (plus poplatky) jen do neděle 13. července. Poté se cena zvýší na 500 Kč.
LET IT ROLL

LET IT ROLL

Pátek 25. 7. 2008 až Sobota 26. 7. 2008
Předprodej 250/350Kč, na místě 600 Kč
Vystupují:
Future Prophecies (NO) -live, Adam F (UK) feat. MC Rage (UK), Baron (UK), TC (UK), Brooklyn, Pixie & Suki feat. MC Jacob, Deadly Viperz aka Akira & Anakin, Phace (DE), Axiom (CH), No Money, Morebeat, IM Cyber, Yadel, Stanzim, Beast 67, Lulu Rulez, Mystif, Danko, Killa & Doox, DJ Ixindamix (FR), 4Kuba (BY) - live, Angry Mad Tongan, Z-Aires, Budy, Babylon Rocker, Rich & Basstien, Mini, Fat G, Jahrider & StrawBerry, Scratch Perverts (UK), Freestylers (UK), Phantasy (UK) feat. MC Skibadee (UK), Futurebound (UK), L Plus (SK), Lixx (SK) & Kukurica (SK), Inspiral X62, Vicious Circle (UK), Raiden (UK), Sayko, X.Morph, Rido, Ghonzales, Kyanid, Nitropank aka Nitrous & 2K, Sweg, Bifidus Aktif, Romana, Wash!, Coolcream & Tuvok, Lion Don, Elza, Wadd Up, Roccaflex, Peeni Walli, Irie Memba, IA, Matoa, ANS, Dada & Shin, Anus & Medis & Rolník, Appu, Hoover, Spoq & Papafredo.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |