Bassline: Českomoravské taneční noviny

Bassline: Českomoravské taneční noviny

27. 07. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(XMAG 100) Byl nebyl jednou jeden časopis. Narodil se na sklonku roku 1999 pod rukama Tripu (Trip2House, Xmag) odejivšího Aleše Blehy, aby nakonec v létě 2004 ukončil svou činnost. Jmenoval se Bassline (později BE – Bassline Elektronik) a ještě předtím než se z něho stal regulérní časopis s poměrně velkým vlivem, profiloval se jako techno noviny se silným zaměřením na rostoucí scénu halovek a burácející techno.
Stahuj Bassline 0.1

Marco Carola

Vypacoval jsem si tenhle styl po mnoha letech hraní. Gramofony jsou pro mě jako nástroje, pomáhají mi vytvářet nové skladby naživo přímo na parketě.

Space DJ'z

Pokud si vyberete takové jméno jako si oni vybrali, máte jen jedinou cestu: Ke hvězdám a zpátky.

Tráva

Proč seš takovej, jakej seš? „Protože jsem Béďa z Humpolce.“

Čtyřletka L-Klubu
Poznávacím znamením dobré párty v L-ku je vždycky vedro (neb není kllimatizace a nejspíš jen tak nebude) a voda tekoucí a kapající ze stěn.

Leo Lycra
Pokud jsi z Brna, nebo jsi na nějaké párty v Brně byl, určitě ti neuniklo djské jméno Leo Lycra.

Dále

Obdivuhodná techno diva Gayle San / DJ Hech / Nikola slavil narozeniny / N.U. Sound / Párty flashback: Darren Price – Pardubice, Orion Hall – Ostrava, Citadela – Brno, Mácháč 99, Cosmic Trip 99 / Recenze: Space DJ'z, Techno Energy 008, Damon Wild... atd.


Stahuj Bassline 0.2

Luke Slater
Nové album, tentokrát zase úplně jiné. Ostrá a drsná image grázlíka z lepší společnosti, zase o kousek vylepšená a propracovanější muzika.

Oliver Ho
Pro mne techno nezačalo v 88. Začalo to pro mne, když jsem začal rozumět Vesmíru. Jednoduše Universe. Universe je všechno.

Jeff Mills
Když dám do tracku sampl něčeho, co každý zná a hraju to, lidi to okamžitě poznají a začnou šílet, proto to nevydávám. Všechno, co jsi do tý desky dal, jsi vyhodil při jejím prvním hraní. Deska se ohrála hned napoprvé.

DJ Pietro

Hraní jsem sháněl přes agentury a vše fungovalo relativně podle mých představ, po nějaké době se však můj styl začal přibližovat současné podobě a kámen úrazu byl na světě.

Richie Hawtin
Hned první singl Spastik a byla z toho kultovka. První album? To milovali tehdy už všichni, dokonce i u nás. Kdo k muzice měl přístup a měl o to zájem, to album měl.

Dále
Ben Long interview / Marco Carola interview / DJ Miquel / DJ Danny Coon / Důležitý vzadu: Gabo 2002 / Párty flashback: Orion Hall – Techno Congress, Sunrising 99, Evolution, Bluenation atd. / U.Club slavil 5 / Recenze: Luke Slater, Green Velvet, House Party 13... atd.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

29. 07. 2008 | 13:54:44
+0 | -0

pekny

pekny
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika