Finální warm-up Summer of Love v L-klubu

Finální warm-up Summer of Love v L-klubu

03. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Legendární pardubický párty prostor L-klub ožije ještě toto léto a potěší všechny milovníky nefalšovaného techna. Den před zahájením samotného festivalu Summer of Love, tedy 15. srpna 2008, se otevřou brány zdejšího L-klubu a team Summer of Love zde završí warm up tour po více než 20ti zastávkách uskutečněných po celé republice.
Jakkoliv to zní neuvěřitelně, první párty se v L-klubu konaly již více než před 12ti lety. Za tu dobu si zdejší publikum oblíbilo spoustu jmen a některá z nich se objeví přímo na Warm up Summer of Love 15. srpna v Pardubicích!

Vzpomínáte na únor 2001, F-comm2001 tour se Scanem X a L-klub v době největší slávy? Klub naplněný k prasknutí, nedýchatelné vedro a báječná atmosféra. Co takhle si připomenout pár okamžiků z této doby? Je nám velkým potěšením, že se po několika letech vrací na místo činu techno démon z Francie – Scan X ve speciálním dj setu.

Mohli bysme zapomenout na miláčky pardubického publika? Rozhodně ne. Dvojice djs z Anglie, která se již v L-klubu několikrát objevila a vždycky přesvědčila všechny přítomné o svých nesporných kvalitách. Techno plné scratchů, valící se energie – last djs on earth? Přesně tak, Space Djz aka Jamie Bissmire live at L-klub 2008! To je další jméno, které odkrýváme z line upu.

To ovšem není vše, co nabídne závěrečná warm up párty. On je novinář, ona rebelka a performenka erotických show. Oba mají hodně extravagantní vkus, oba milují electro a hodně divoké a šílené věci. Dalšími vzácnými hosty, kteří se v L-klubu představí vůbec poprvé, jsou:

Jonty Skufff, vlastní rádiovou show na Ministry of Sound, kde každý týden vysílá nejnovější rockin‘ electro tech house pecky. Je to také kontroverzní novinář, který rád provokuje a coby dj vystupuje po celém světě. V pátek Vám předvede sound, jaký jste v L-klubu ještě nikdy neslyšeli!

Fidelity Kastrow, je německá extravagantní djka, která to má ráda na 69tku a klukům ráda vysvětluje, jak to mají holky rády. Málokdo ví, že byla jednou z osobností, která dala pojmu wet & hard spojovaného s Corvinem Dalekem ucelenou definici, ráda tancuje, předvádí se a hlavně skvěle mixuje! Fidelity bude jednoznačně tou pravou, která doslova a do písmene nažhaví v L-klubu všechny přítomné.

Párty bude rozjíždět svým houseovým setem J.C.Denton alias Honza Vavřín. Dlouhá léta připravoval dnes již legendární pořad o taneční hudbě na pardubickém rádiu Life a každou středu přinášel spoustu jedinečné hudby ve dvouhodinovém kultovním bloku Fresh, později Re:Fresh.

Z českých techno djs vystoupí dále rezidenti warm up párties Home, Tzésar a Reznyk & Dialect.

A tím nejlepším nakonec je cena vstupného na tuto final warm-up party SOL. S lístekem na Summer si akci užijete za 100 Kč, bez něj pouhých 150 Kč. Cena vstupného není časově omezena a platí i po 22 hodině. Uvidíme se v L-klubu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP SUMMER OF LOVE FINAL PARTY

Pátek 15. 8. 2008
Vstup: 100/150 Kč
Vystupují:
ScanX dj (FR), Jamie Bissmire, Jonty Skufff, Home, Tzésar, Fidelity Kastrow, J.C.Denton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Warm-up Summer of Love - 15.8. L-Klub, Pardubice
2 x volný VIP vstup, 2x XMAG, dárkový balíček od SOL (pexesa, samolepky, plakáty)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika