Space Djz na Warm-upu SOL v královehradeckém Edenu

Space Djz na Warm-upu SOL v královehradeckém Edenu

04. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V předvečer otevření bran letošního festivalu Summer Of Love je pro královéhradecké partypeople připravena na tamní poměry party vskutku nevídaná.
V rámci finále Semtex Summer Of Love Warm-Up Tour 2008 se v klubu Eden v Hradci Králové představí miláčkové českého techno publika - britské duo Space DJZ aka. Ben Long & Jamie Bismire. Pánové mají připraven exkluzivní warm-up set, na který Hradec Králové rozhodně dlouho nezapomene! Zatímco Jamie Bismire přijede podpořit svého dlouholetého kolegu až po půlnoci, Ben Long bude hostem klubu po celý večer.

Jako další headliner se představí pražský hard-techno inženýr Dj Golpe, v Hradci Králové poměrně dobře známý svými rozsekávajícími sety na sérii parties Satellite. Golpe je připraven na ranní energií nabušený set, jak jsme od něho zvyklí.

Z moravské stáje Euforia.cz poctí hradecký Eden svou návštěvou mladý a nadějný DJ a producent Nirthy, který speciálně pro tuto party namíchal progressive2techno promo set s názvem „Lost In Eden“. Značka Euforia.cz znamená kvalitní progressive/techno produkci a nejinak je tomu i v případě jejího leadera Nirthyho.

Nebyla by v Hradci party bez známé tváře DJe Kokina, který si opět speciálně pro tuto party připravil společně s producentem Cetchem živé vystoupení.

Uvnitř klubu bude možno zakoupit zlevněné vstupenky na Summer Of Love za speciální cenu 900,- Kč. Dále bude možné získat mixované CD Space DJz s podpisem, či zažít osobní setkání s Benem a Jamiem. Vstupné na finále Semtex Summer Of Love Warm-Up Tour 2008 v hradeckém Edenu je 150,- Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP SUMMER OF LOVE

Pátek 15. 8. 2008
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Space Djz, Nirthy, Golpe, Kokino vs Cetche, Reyza
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika