FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vychytávky letošního Hip Hop kempu

Vychytávky letošního Hip Hop kempu
04. 08. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Určitě má spousta z vás zájem vědět, jak to bude na Hip Hop Kempu vypadat i mimo hangáry a pódia. Myslím tím, co všechno by mělo na letošním Kempu zlepšit festivalovou atmosféru. Některé věci se loni úplně nepovedly, Hip Hop Kemp se z nich však snažil poučit a přes rok makal, aby vám přinesl nějaké výsledky…
Warm-Up party je letos zadarmo! Takže všichni, kdo máte zájem přijet už ve čtvrtek a bavit se, v klidu to udělejte bez pocitu viny z utracených peněz navíc. DJs pro vás zahrají a MC’s zarapují úplně free.

Záchody na festivalu patří mezi nejžhavější témata, proto je fesťák žhavě řešil. Letos má být zvětšen počet TOI TOI přenosných záchodů. Kontrolovat jejich vývoz bude speciální supervizor. Loni měl Kemp vývozovou službu, která nebyla důkladně pohlídána a svoji práci odflákla. Letos by to mělo být napraveno, o což se postará onen TOI TOI dohlížeč.

U hlavní stage se vybudoval speciální protihlukový val, který by měl splňovat rovnou dva účely. První účel je zřejmý z jeho názvu, druhým účelem valu je možnost na val vylézt a pozorovat dění na hlavní stagi, poblíž které se bude val nacházet. Vězte, že z valu bude zajímavý výhled na všechna pekla, která se na pódiu odehrají.

Letošní ročník Hip Hop Kempu se může konečně pochlubit i pláží, která se skládá z 20ti tater písku, které byl na pláž navezeny. Loni se nepodařilo vybudovat pláž kvůli úřadům, letos to po půlročních debatách vyšlo a pláž byla ozkoušená na Rock For People, proto se těšte na koupání. Ještě jedna věc se na Rock For People ozkoušela – festivalem projektované a vyrobené sprchy s regulovanou teplotou vody, které dokážou odbavit až 500 lidí za hodinu. Takových sprchových míst najdete po areálu 48.

Sedmý ročník Hip Hop Kempu bude také mnohem světelnější. Důležité areálové body jsou pokryty lampami, kterých je po festivalu rozházeno celkem 40. Najdete je také ve stanovém městečku. Těšit se také můžete na nové ojedinělé dekorace v hangárech a na speciální konstrukci hlavní stage, která vás doufáme příjemně překvapí.

Příští týden největší evropský hip-hopový festival přinese fotky některých výše uvedených specialit a také přibližné ceny občerstvení a pití, které budou letos pohlídány a budou odpovídat cenám na ostatních festivalech. Mapka areálu a rozpis stagí a hangáru jsou v přípravě, proto se nechte překvapit.
HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Pátek 22. 8. 2008 až Neděle 24. 8. 2008
Předprodej za 750/850/950/1100 Kč, na místě 1200 Kč
Vystupují:
The Roots /USA/, Atmosphere + Brother Ali /USA/, Turntable Jazz Live, Pharoahe Monch /USA/, eMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/, Kool Savas /D/, Mr.lif & Akrobatik /USA/, Zion I /USA/, Wax Tailor /FR/, Navigators, DJ Adlib a Frank Nitty, Guilty Simpson, Kano, Looptroop Rockers, Leeroy Kesiah, Olli Banjo, Pete Philly & Perqusite, PSH, PIO Squad, Zverina, Moja Reč, Michadelik a Supa, IdeaFatte, Tafroba a Strapa, BPM, SEdláci, Lúzer a Gulos Potrok, Logan Sama, Durrty Goodz, Kana, Crazy Titche, Chipmunk, Coki, Digital Mystikz, Side9000, ANS, Machine Funck (Abu a Nailer) a Matoa, Miretz a Es-Ha, Illuzionists, DJ Tuco, B-Ski, Haitian Star, Mental Cut, DJ Sticky Dojah, DJ Swordz, DJ Jack, DJ Lefto, AKA + Sean John, Ba2s, The Dynamics, Kristee, DTonate, Majors, DJ Static, Nat ILL, DJ Noize, J-Spliff a Negash Ali.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |