Róisín Murphy a The Orb na Electronic Beats

Róisín Murphy a The Orb na Electronic Beats

31. 08. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
T-Mobile dnes oznámil jména hlavních hvězd, které vystoupí 14. listopadu v Praze na třetím ročníku festivalu Electronic Beats. Ve Veletržním paláci se představí Róisín Murphy, Mr. Oizo, The Orb, Hercules and Love Affair, Junior Boys a Cartonnage.
Jedním z hlavních lákadel akce, která je součástí letošní série festivalů Electronic Beats, bude bezpochyby vystoupení Róisín Murphy. Bývalá členka skupiny Moloko má za sebou již dvě úspěšná sólová alba, na kterých nabídla velmi zajímavou kombinaci diska a elektro-popu. Róisín Murphy se svými singly „Let me Know“, „Overpowered“ či „You Know Me Better“ boduje v evropských hitparádách a při živých koncertech překvapuje originálními módními kreacemi.

Ambient, house a techno na festivalu zahrají The Orb, kteří se v uplynulých dvou dekádách zapsali do povědomí fanoušků především tím, jak dokázali začlenit chill-out hudbu do hudebního mainstreamu. Posluchači se mohou těšit i na skladby z poslední desky Orblivion, která vyšla letos v únoru. Dalším tahákem akce budou newyorští Hercules and Love Affair, jejichž stejnojmenné debutové album, které spojuje disko rytmy 70. let s futuristickou elektronickou a taneční hudbou, slavilo úspěch okamžitě po svém vydání letos v březnu. Na seznamu účinkujících se navíc objeví také kanadské elektro-popové duo Junior Boys, Mr. Oizo a – jako zástupce české hudební scény – Cartonnage.

Letos půjde již o druhou akci Electronic Beats v Praze – druhý ročník byl totiž z důvodu nemoci Underworld přesunut na únor z původního termínu v říjnu 2007. V roce 2006 vystoupili v rámci Electronic Beats například legendární The Prodigy, oba dva ročníky se setkaly s velkým úspěchem a byly vyprodané. Vstupenky na letošní festival Electronic Beats jsou od 1. září v předprodeji sítě Ticketpro za zvýhodněnou cenu 350 Kč, která platí do 30. září.

Electronic Beats – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – je mezinárodní trendový program, který se zaměřuje na elektronickou hudbu, design a módu. V rámci tohoto programu každoročně probíhá řada akcí a aktivit zaměřených na elektronickou hudbu, její fanoušky a související životní styl. Festivaly Electronic Beats a klubové akce lákají davy příznivců ve všech evropských zemích, kde T-Mobile působí. Aktivity Electronic Beats rovněž zahrnují například časopis, webové stránky či DVD magazín Slices – tato média přinášejí informace o novinkách v oblasti módy, technologií, designu a hudby.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Pátek 14. 11. 2008
Vstup: do konce září za 350 Kč
Vystupují:
Róisín Murphy, The Orb, Red Snapper, Hercules and Love Affairs, Mr Oizo, Cartonnage, Josef Sedloň
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Electronic Beats
Sony Ericsson W350i Walkman
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika